Alt du trenger å vite om Rose essensiell olje

Blog_rose_en_header1280x628-EN

Stopp opp og kjenn på lukten av rose.
Roser har symbolisert kjærlighet, begjær og lidenskap i århundrer. Her er alt du trenger å vite om essensiell olje fra roser.

 1. Det finnes over 16000 forskjellige roser i verden
  Forelsk deg i den sensuelle duften. Med over 16000 varianter av roser i verden idag og rosers popularitet i århundrer må det jo være noe med disse rosene da. Young Livings essensielle roseolje er ekstrahert fra fra en rose som heter Rosa Damascena. Denne vakre blomsten vokser i store mengder i Bulgaria og Tyrkia. Rosevann har i mange år vært brukt i midtøsten for å lege arr og for den nydelige duftens skyld.
 2. Dronningen av essensielle oljer
  Roseolje er omtalt som oljenes dronning. Det kan ha å gjøre med rosens kongelige assosiasjoner. I dag er englands nasjonalblomst Tudor-rosen. Essensiell olje fra roser er også en av de mest kostbare oljene som finnes i verden. Det skal utrolige mengder roseblader til for å få en flaske roseolje. Over 2000 kg roseblader brukes for å destillere 0,5 kg Rose essensiell olje. Denne oljen er så konsentrert at du kun trenger en bitteliten mengde for å få en berusende aroma.
 3. Rosevann er et eldgammelt skjønnhetstriks
  Skjem bort noen ved å gi dem rosevann, bare tilsett noen dråper til en flaske med destillert vann, og du har en fantastisk gave!
  De gamle egypterne sies å ha brukt rosevann i sine skjønnhetsritualer, de tok det forsiktig på ansiktet for en mykgjørende behandling. Cleopatra som sies å være den vakreste kvinne som levde på sin tid, skal ha badet i rosevann regelmessig. Shakespeare skrev i Anthony og Cleopatra at den egyptiske dronningen duftsatte sine sedertre-skip med roseoje.
 4. Åpner hjertechakraen
  Denne balanserende oljen sies å ha en av de høyeste spirituelle frekvensene av alle oljer. Denne oljen er den flotteste gave å gi bort til dine kjære. Ved at den åpner den fjerde chakraen, tror noen at den hjelper oss å elske betingelsesløst, at den hjelper oss å elske oss selv, og å ha medfølelse med oss selv og andre.
 5. Et skjønnhetsremedium med flere virkemåter
  Stjel hjerter med denne enestående godbiten for din skjønnhetspleie. Det er mange måter å glede seg over denne oljen for hele kroppen. Påfør en eller to dråper i en nøytral fuktighetskrem eller bad / dusj-gelebase for delikat duftende fuktighet. Et par dråper i en skje med kokos-olje gir en fantastisk hårmaske. La den sitte i håret i 15 minutter og vask så for mykt og glatt hår. For tørr vinterhud på hendene, smør den på neglebåndene dine for øyeblikkelig bløtgjøring.
 6. Rose Otto og Rose Absolute bruker forskjellige prosesser
  Mange blander Rose Otto og Rose Absolute. Hovedforskjellen er at de destilleres på to helt forskjellige måter. Rose Otto fremstilles ved damp-destillasjon, og Rose Absolute er en løsemiddelekstraksjons-metode. Ekstraksjonsmetoden lager mer olje med en sterkere duft, og den er populær i parfymebransjen. Rose Otto har en lettere aroma og en mer subtil duft.

  Hvordan kan jeg bruke roseolje i min daglige skjønnhetsrutine?
  Det er mange måter å bruke den luksuriøse oljen på. Du kan ha noen dråper oppi hudkremen din, i nøytral dusj-gele, eller sammen med nøytral massasje-olje for en delikat og oppløftende duft. Ro deg ned før leggetid ved å blande rose-olje med kokos-olje og masser den inn i hud, hår og negler. Våkn opp friske og nydelig duftende.


  Dersom du ikke kan synke ned i et balinesisk blomsterbad, er rose-olje en god erstatning. Ha ganske enkelt noen dråper oppi varmt badevann på kvelden etter at du har renset huden og stelt deg. Dykk ned og nyyyyyyt!

  Ha noen dråper i sjampoen din for en uimotståelig aroma.
  P.S. Denne oljen sies også å være et sterkt afrodisiakum.

Det er DIN tur nå!

Legg igjen en kommentar

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email