Belkyra – Fettsmelting

Behandlingen går ut på at vi injiserer legemiddelet Belkyra inn i fettcellene under huden. Belkyra inneholder virkestoffet Deoksykolsyre. Denne produseres naturlig i kroppen, og gjør at fettcellene i området brytes ned.

Hver behandling med Belkyra tar som regel mellom 15 og 20 minutter, og som oftest må man ta omtrent 2-4 behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Belkyra vant prisen «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» i 2015, og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA). I USA kalles behandlingen Kybella. Behandlingen gir en permanent fettreduksjon.

Behandling av uønsket fett 

Det er svært vanlig med opphopning av fett på kroppen som ikke lar seg trene eller slanke bort. Dette kan være frustrerende, og det finnes ikke alltid et enkelt svar på hvorfor noen rammes mer enn andre. Faktorer som arv, miljø, hormoner, alder, livsstil og kosthold kan påvirke oppsamling av fettceller.

Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne uønsket fett på kroppen, uten kirurgisk inngrep. Dette er et skånsomt og godt alternativ for de som ikke ønsker fettsuging eller annen plastisk kirurgi.

Avhengig av hvor mye fett som skal fjernes, har de fleste behov for flere behandlinger for et godt resultat.

Slik foregår behandling med Belkyra

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for behandling av uønsket fett. Behandling er mest brukt ved fjerning av såkalt dobbelthake. Behandlingen går ut på å injisere syntetisk deoksykolsyre i fettcellene under haken, slik at disse blir ødelagt.

Vi injiserer små mengder av dette virkestoffet inn i området som skal behandles. Resultatet er en mer markert profil og redusert fettansamling under haken.

Behandlingen fungerer gradvis, og hvor mange behandlinger som trengs avhenger av hvor mange fettceller det er i området som skal behandles. Selve injeksjonen tar inntil 20 minutter, og de fleste ser synlige forbedringer etter to til fire behandlinger.

For noen kreves det opptil seks behandlinger for et godt resultat. Intervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker.

Er behandlingen smertefull?

Selve behandlingen kan oppleves som litt ubehagelig. Det kommer an på hvilket område som behandles. Behandlingen tar imidlertid kort tid, og hvis du vil kan vi ise ned området og påføre en lokalbedøvende krem før behandlingen.

Etter behandling med Belkyra

Umiddelbart etter behandlingen kan du oppleve bivirkninger som ubehag, hevelse, blåmerker, rødhet eller nummenhet. Behandlingen har noe nedetid, og på grunn av hevelsen som kan oppstå er det mange som legger behandlingen til en dag før en helg eller ferie.

Disse er forbigående og avtar etter en til to uker. De fleste melder at bivirkningene er størst etter den første behandlingen, og blir mindre og mindre etter de neste behandlingene.

Dersom du bestiller en konsultasjon hos oss, vil vi gi deg grundig informasjon om mulige bivirkninger og komplikasjoner.

Hvem kan ikke ta behandling med Belkyra?

Behandlingen egner seg ikke for: personer som er allergisk mot Deoksykolsyre, dersom du har en infeksjon i behandlingsområdet eller er gravid.

Dersom du går på medisiner, så oppgi dette når du kommer til konsultasjon hos oss. Da vil vi kunne gi deg mer informasjon om hvorvidt du egner deg for behandlingen eller ikke.

Fettsmelting med Belkyra egner seg for

  • Fettputer på magen
  • Flanker rundt midjen og hoftene
  • Fett på innside og utside av lår
  • BH-folder på ryggen
  • Fett på bakside av overarmene
  • Under hake

Normalt fjernes opptil 25% av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3-4 uker.

I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjon av fett ytterligere, og fettcellene som er fjernet kommer ikke tilbake.

Når kan du forvente å se resultatet?


Resultatet av behandlingen vil først være synlig etter 8 uker. Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat.

Merk at dersom du går opp i vekt etter behandlingen, kan andre fettceller ta opp fett og øke i størrelse.

Merk at ved store områder med fett vil det kunne bli noe løsere hud etter fjerningen. Det er individuelt hvor raskt og hvor mye huden krymper sammen etter behandling. 

Vi har behandlinger vi kan tilby deg etter fettsmeltingen for å få et best mulig resultat! Kombinasjonsbehandinger gir som regel best resultat!

Book en konsultasjon så går vi igjennom dine muligheter.

Priser på Belkyra Fettsmelting

Under hake pr gang. Pris Kr. 4900,-
Under armer pr gang. Pris Kr 8500,-
Mage større område pr gang. Pris kr 12900,-

Det er DIN tur nå!