Bryllup og fest

Vi tilbyr nå bryllupspakker både til brudeparet og gjestene.

Vi kan skreddersy aktiviteter til utdrikningslaget, og vi hjelper brud, brudgom og gjester til å være sitt beste seg på den store dagen. Spør oss om hva vi kan tilby som en forberedelse til den store dagen.

Har du en venn eller venninne som trenger en spa-kveld med deg og gode venner? Noen som fyller år, noen som bare trenger en oppmerksomhet? Bruk litt tid sammen, gjør noe hyggelig sammen, dere trenger ikke reise så langt. Ta med boblene, litt snacks og få en ansiktsspa, aromaterapi eller sminketreat.

Vi kan også stå for bobler og småmat. Vi samarbeider med Ulefoss Smakeverk når det gjelder mat. 

Spør oss om tilbud.
Telefon: 47 90 47 99 eller epost: post@dermafin.no

Make-up-kurs 

En aktivitet til utdrikningslaget kan være makeup-kurs. Her demonstrerer vi en makeup på bruden. Alle deltakerne da får nyttige makeuptips og bruden får en flott makeup til resten av dagen/kvelden. Alle får anledning til en oppfrisking og individuelle råd i forhold til sitt ansikt, farger osv. 

Hudpleiekurs

Her får alle en hudpleiebehandling med MÖ Cosmeceuticals som de utfører på seg selv under kyndig veiledning. Behandlingen innebærer rens, peeling, serum, maske osv. Huden får en utrolig flott fuktighet og glød. 

Vi samarbeider med Ulefoss Smakeverk når det gjelder mat.

Vi kan også skreddersy ulike andre pakker. 

Spør oss om tilbud.
Telefon: 479 04 799
Epost:post@dermafin.no

Prisantydning på aktiviteter

Pris per person kr 400,- ved 5 deltakere pluss bruden. Dere kan ta med drikke og snacks, eller vi kan ordne dette for et tillegg i prisen.

Det er DIN tur nå!