Essensielle oljer for menneskets beste venn; hunden

Blog_OilsPets_en_header1280x628-EN

Dersom du er en hunde-eier ønsker du intet annet enn det beste for din pelskledde venn. Med Young Livings nøye utformede Animal Scents ® essensielle oljer kan du virkelig skjemme bort og gi din pelsvenn noen hårete vaner!
De vil dele din kjærlighet til de rene velvære-produktene fra Young Living.
Bli trygg på hvordan du kan bruke essensielle oljer på din hårete bestevenn når du leser denne guiden for essensielle oljer for hunder.

Hvordan bruker jeg essensielle oljer på hunden min?

Siden hunder har ekstremt god luktesans og er svært sensitive for alle dufter, er det best å innføre oljene gradvis ved å teste ut på et lite område først. (Noen som har tenkt på dette når de sprayer hårspray over hele seg, og hunden som alltid sitter ved sin eiers side, eller dynker seg med parfyme?)
For små valper må man unngå oljer på huden, og for større eller middels store valper, vent til de er over 8 uker gamle. Den generelle regelen for valper og leketøyet deres er å vente til de er over 10 uker gamle.

Når du så starter å bruke oljer må du følge nøye med hundens oppførsel, se hvordan den reagerer. Dersom du der usikker, spør din veterinær om råd.

Bør jeg spørre veterinær?

Det kan være lurt å spørre en veterinær og diskutere kjæledyrets personlige tilstand. Å få tips fra din veterinær vil gjøre deg tryggere når du bruker essensielle oljer. Hvis din pelsvenn har underliggende problemer er det nyttig med mer informasjon.

Påføring av essensielle oljer topisk (på huden)

Å bruke oljen topisk betyr å bruke den på kjæledyrets kropp. Når du er klar for å gi ditt kjæledyr en øm og kjærlig olje-omsorg, fortynner du den essensielle oljen med V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex. Se på flasken med essensiell olje for instruksjoner om fortynning.

Apropos fortynning, Animal Scents®-oljene er fortynnet på forhånd, men det kan være lurt å fortynne de ytterligere. Følg med på hvordan kjæledyret ditt reagerer og bruk oljene deretter.

Klar til å skjemme bort din lodne bestevenn? Gni oljen og bæreoljen (V-6) mellom håndflatene dine til hendene ikke lenger er blanke. Gni over kjæledyrets rydd, på magen og bak ørene. Vær forsiktig og unngå øynene. (Det svir å få de i øynene)

Hvilke Animal Scents® essensielle oljer kan jeg bruke på min hund?

Det er med glede vi presenterer de fem oljene som er kjærlig utformet for å skjemme bort din pelsvenn. Du kan også gjøre godt å vite at en del av inntektene fra Animal Scents® støtter den frivillige organisasjonen Vital Ground, som jobber dedikert for å beskytte Grizzlybjørner og annet vilt dyreliv.

 

PuriClean

Denne jordnære blandingen er utvunnet med frisk
sitrongress, tea tree og Myrtle essensielle oljer,
Den kan viderefortynnes med ditt valg av olje, gjerne V-6.
Brukes med forsiktighet på ditt kjæledyr,
og fortynn den i forhold til dyrets vekt og alder.
Viktige ingredienser:
-Patchouli essensiell olje
-Lavendel essensiell olje
-Mountain Savory essensiell olje
-Palo Santo essensiell olje
Citronella essensiell olje
 

 

Pet Fresh

Denne blandingen laget av eksperter på hunder og oljer er perfekt for å hjelpe pelsvennen din til å lukte nydelig. Ha noen dråper PetFresh i en stor sprayflaske og fyll denne med vann. Dusj litt på kjæledyret ditt for en subtil søt og krydret duft som passer til hunder og nyt mild Myrra, Patchouli og et hint av Oregano. 

Viktige ingredienser: 

-Myrrh essensiell olje
-Dorado azul essensiell olje
-Patchouli essensiell olje
-Oregano essensiell olje

 

PetRenew

Håndterer du en pelsdott med høyt pels-vedlikehold?
PetRenew vil være en kjærkommen hjelp. Det kan være lurt å fortynne med V-6 -olje fra Young Living eller annen olje du har som passer å bruke i pels. PetRenes er beriket med olje fra Frankinsence, noe som kan virke beroligende på hunden din. Ha litt olje i håndflatene dine, bland inn baseolje (V-6) og gni til håndflatene ikke lenger er blanke. Gre fingrene gjennom pelsen på dyret. Dette akn du gjøre så ofte du vil. Pelsen blir blank og fin og lettere å ha med å gjøre. 

Viktige ingredienser:

-Geranium essensiell olje
-Lavendel essensiell olje
-Isop essensiell olje
-Hyssop essensiell olje
-Frankincense essensiell olje

 

PetCare

Det er ikke mye som slår en stor diger klem fra din bestevenn, kan det være en ubehagelig odør som følger med. 
Når du gir hunden et bad kan det være lurt å tilsette en eller to dråper PetCare som er tilsatt German Chamomile, Royal Hawaiian Sandalwood og Frankicense essensielle oljer. Klapp hunden tørr etter badet som normalt med et håndkle, og hunden vil dufte herlig og friskt lenge uten at du har utsatt den for giftstoffer. 

Viktige ingredienser: 

-Tangerine(mandarin) essensiell olje
-Lavendel essensiell olje
-German Chamomile essensiell olje
-Royal Hawaiian Sandalwood essensiell olje
Frankincense essensiell olje

 

InnerBalance

Når det blir kaldere, hvorfor ikke bruke InnerBalance på fingertuppene og gi en ,ild massasje til pelsvennen din?
Nyt blandingen fullpakket med essensielle oljer fra Peppermint og Spearmint, mens du krøller deg sammen med pelskosebamsen din på favorittstedet. Dette er  en enkel måte å lage et velværeritual di vil se frem til hver dag.

Viktige ingredienser:

-Ingefær essensiell olje
-Anis essensiell olje
-Peppermint essensiell olje
-Cumin seed essensiell olje
-Spearmint essensiell olje

 

Da jeg hadde hund brukte jeg Lavendel essensiell olje i nakken på hunden for å unngå at flåtten satte seg på den, og jeg registrerte ingen tilfeller med flått når jeg hadde husket å ha lavendel på før jeg gikk ut i skogen med den.
Det eneste problemet var at jeg var usikker på mengden jeg kunne ha på den, men jeg visste at jeg ikke ville ha på den et stoff man fikk tak i som gjorde at mange hunder mistet pelsen, også min dessverre. Den pelsen kom aldri tilbake.
Når du bruker disse oljene er det Lavendel i de allerede, og da i en mengde som er trygg for hunden din.
Har du noen erfaringer med bruk av essensielle oljer på din hårete venn? Kom gjerne med personlige tips eller spørsmål.

Det er DIN tur nå!

Legg igjen en kommentar

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email