Filler og Lips

Hyabell Lips

Redefinerer leppekantene og fyller ut leppene
Redefinerer leppekantene kr 1849,-
Redefinerer leppekantene og litt volum i leppene kr 3049,-

Hyabell Basic

60 minutter
1 ml fillerinjeksjon i fine linjer kr 3049,-
Opp til 2 ml i fine linjer kr 5100,-
Opp til 3 ml i fine linjer kr 7100,-

Hyabell® er et fjerde generasjons hyaluronsyre dermal filler med lidokain, laget i Tyskland og kryssbundet ved hjelp av BDDE-metoder.
Hyabell fungerer på en svært mild, sikker og effektiv måte.
Ved å bruke nyskapende MPT (monofasisk partikkelteknologi) under produksjonsprosessen, har Hyabell en mye mildere ekstruderings kraft enn vanlige hyaluroniske fyllstoffer.

Det høye nivået av viskoselastiske egenskaper gir langvarige og effektive resultater; lidokaininnholdet på 0,3% reduserer signifikant ubehag for pasienten og forbedrer dermed tilfredsheten.

Hyabells spesielle injeksjonsegenskaper gjør det mulig å spre stoffet forsiktig og nøyaktig, noe som gir kontrollert resultat. Resultatene er synlige umiddelbart.
Hyabell er tilgjengelig i fire forskjellige versjoner fra 12 til 24 mg / ml, som brukes etter behov enten i hud eller underhud.

Alle de juridisk nødvendige biokompatibilitetstestene er utført (ISO10993: 2009) og godkjent. Resultatene av 12-måneders implantasjonstester viser et høyt nivå av sikkerhet og biokompatibilitet for Hyabell.

Alle Hyabell-produkter har ikke-animalsk opprinnelse.

 

Hyabell Lips

Re-definerer leppekantene og fyller ut leppene. Forbedrer den naturlige fasongen 
på leppene dine og bevarer den opprinnelige fasongen. Ideell for å forme og fylle leppene. 
12 mg/ml hyaluronsyre med 0,3% lidocaine.

Fyldige og definerte lepper har alltid vært forbundet med skjønnhet og ungdommelighet.

Vi bruker Hyabell Lips for å definere og skape mer fylde i leppene. Vi ønsker å skape ett naturlig “look”, og vi er definitivt for at “less is more” 

 

Før og etter-bilder er ikke lenger tillatt å legge ut. Dette er bilder av forskjellige lepper, dersom du ønsker å se før og etter-bilder må du kontakte oss direkte!

Hyabell Basic Filler

De vanligste områdene å sette Basic Filler

 

Hyabell virker på en usedvanlig mild, trygg og effektiv måte. Ved å bruke innovativ MPT (monofasisk partikkel teknologi) under produksjonsprosessen trengs en mye lettere presskraft på Hyabell enn på konvensjonelle hyaluronsyre fyllstoff. Dette minimerer risikoen for blåflekker. Den høye viskoelastiske egenskapen produserer langvarige og effektive resultater. Lidokain-innhold på 0,3% reduserer ubehag for pasienten og man får dermed mer fornøyde pasienter.

Hyabell Basic for fine linjer og de første rynkene. Middels til dyp injeksjon i dermis. Korrigering av moderate rynker og folder i ansiktet. Estimert varighet 6-9 mnd. 
16 mg/ml hyaluronsyre med 0,3% lidocaine.

 

*Estimert varighet kan variere ut ifra flere faktorer som klientens hudtype, type injeksjon, mengde gel som er satt inn, rynkedybde, klientens livsstil, etc.

Alle Hyabell produkter er av ikke-animalsk opprinnelse.

 

Hyabell-serien er det effektive og naturlige valget for å redusere utseendet på linjer og rynker. Det gjenoppretter ansiktsvolumer og rehydrerer huden.

Hyaluronsyren (HA) i Hyabell dermal filler er en naturlig komponent, som finnes i huden din. Dens evne til å binde vann gjør Hyabell-serien til det perfekte valget for å opprettholde hudens glatthet og volum.

 

Raske og effektive resultater.

Hyabell dermal fyller med lidokain er et trygt hyaluronsyreprodukt som gir deg naturlig utseende og varige resultater.

Behandlingen tar ca. 30 minutter. I løpet av denne tiden injiseres filleren i et bestemt område av huden ved hjelp av en meget fin nål eller kanyle.
Hyaluronsyren fungerer som en pute ved å støtte ansiktsstrukturen og vevet som har mistet volum og elastisitet. Resultatene er raske og ansiktsrynker blir straks utjevnet og mindre synlige.

Det er ingen endring i ansiktskonturene eller ansiktsuttrykket.

Hyabell hydrerer hudens overflate og gir et naturlig utseende til huden for å holde den frisk og plump.

Hvorfor bør man velge Hyabell?

Et produktsortiment med forskjellige konsentrasjoner, tilpasset de forskjellige indikasjonene på ansiktet. En myk og jevn konsistens av Hyabell reduserer risikoen for klumper, kuler og uregelmessig injeksjon.

Produksjonsprosessen av monofasisk med homogeniseringspartikler, som gir passende viskoelastiske egenskaper for hver konsentrasjon og indikasjon.
Lidokaininnholdet (bedøvelse) gir mer pasientkomfort under og etter injeksjonen.

Raske og praktiske behandlinger tar omtrent 30 minutter, du kan gå tilbake til den daglige rutinen så snart behandlingen er ferdig. Resultater er et ungdommelig og naturlig utseende som er synlig umiddelbart etter behandling. Resultatene kan vare fra ett år til atten måneder. Området som har blitt behandlet, vil se like naturlig ut som det ubehandlede området.

Ingen allergitest kreves før behandling med Hyabell filler, produkten integreres lett i klientens vev.

Det er DIN tur nå!