Fillere, lipfillers og skinboostere

Vi tilbyr flere alternativer fillere og skinboostere for forskjellige behov og ønsker. Er du usikker på hvilken du ønsker eller hva som er best for deg så snakker vi om det og velger det som blir optimalt for deg.

Vi tilbyr ansiktskonturing med Radiesse, et flytende implantat som ikke flyter ut i huden, og som huden absorberer 100% og erstatter med kollagenfibre etter kort tid. 

For deg som vil være mer forsiktig og som er tålmodig og kan vente på resultatene anbefaler vi PRF biofiller. Dette lager vi av din egen blodplasma. 

For leppene kan vi bruke PRF for å booste og gjenopprette fargen når de er blitt bleke, eller lipfillere som er laget av krysslinket hyaluronsyre. 

En ekstra god behandling for ansiktet er PRP Regenlab Cellular Matrix.

Cellular Matrix®PRP fra Regenlab, er en patentert og moderne regenerativ medisin.  Cellular Matrix® kombinerer PRP med Hyaluronsyre i patentert og lukket system. 

Kombinasjon av PRP og Hyaluronsyre gir bedre effekt på behandling av arr, enn hyaluronsyre alene. CellularMatrix PRP inneholder vekstfaktorer (PDGF, TGF, IGF,EGF,VEGF,FGF) som forbedrer  og akselererer tildelingen av bløtvevet og hardere vev.  PRP (Platelet Rich Plasma)  vil kunne øke kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev. 

Profhilo er en annen populær behandling hos oss.

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Priser på Fillere

Lepper fra kr 1900,- 
Ansikt hyaluron filler fra kr 3400,-

Radiesse Contouring kjeve med mere kr 8900,-

Profhilo ansikt kr 3700,-
Prohfilo ansikt og hals kr 6900,-
Profhilo ansikt x 2 behandlinger kr 6900,-

PRP Regenlab Cellular Matrix fra kr 5800,-

Det er DIN tur nå!