fbpx

Fotpleie/Fotbehandlinger

Vi har en tendens til å glemme å gi føttene våre omsorg og kjærlighet, enda vi bruker de hele dagen.

Litt velfortjent pleie kan forhindre smerter og ubehag samt gi deg en følelse av velvære. 

Utført av vår dyktige fotpleier under utdanning til fotterapeut.

Vi tilbyr for øyeblikket fotpleie. men med et blikk for fotterapi, slik at vi kan hjelpe deg uansett om du trenger en behagelig og forskjønnende behandling eller en medisinsk behandling for spesielle fotproblemer.

Vår dyktige fotpleier vil gjøre en grundig undersøkelse av føttene dine for å finne årsaken til problemet, og deretter utarbeide en behandlingsplan som passer for deg.

Hva er forskjellen på fotpleie og fotterapi?

 
 

Fotpleie og fotterapi er to ulike fagområder innen fotbehandling, men det er enkelte som kan være litt forvirret av de to begrepene og ikke helt vite hva som skiller dem fra hverandre. 

Derfor vil vi her forklare forskjellene mellom fotpleie og fotterapi, slik at du kan få en bedre forståelse av hva som gjelder for hvert enkelt område.

Fotpleie

Fotpleie, også kjent som pedikyr, er en behandling som fokuserer på å holde føttene i god form og se bra ut. Dette innebærer et deilig fotvaskebad, å fjerne hard hud og døde hudceller, klippe og forme negler, og eventuelt legge på lakk. 

Fotpleie er en behandling som er ment å være hyggelig og forskjønnende, og ikke nødvendigvis med et medisinsk formål.

Fotterapi

Fotterapi, også kjent som podologi, er en medisinsk fagdisiplin som fokuserer på å behandle og forebygge fotrelaterte problemer. Dette kan for eksempel være hard hud, svamp, neglesopp, liktorn, eller andre fotplager som kan være smertefulle eller hindre deg i å gå normalt. Fotterapi-behandlinger kan utføres av en spesialist innen fotterapi, som har en videregående utdanning innen området. Fotterapi har som mål å løse medisinske fotproblemer og sikre at føttene fungerer optimalt, slik at du kan ha en smertefri og aktiv hverdag.

Vår (snart ferdigutdannede) fotterapeut vil gjøre en grundig undersøkelse av føttene dine for å finne årsaken til problemet, og deretter utarbeide en behandlingsplan for å løse dette. Behandlingen kan for eksempel bestå av å fjerne hard hud og døde hudceller, løse opp liktorn, behandle svamp eller neglesopp, eller gi deg råd om hvordan du kan stelle føttene dine hjemme for å unngå fremtidige problemer.

Fotpleie og fotterapi sammen

Selv om fotpleie og fotterapi er to ulike fagområder, kan de også være kombinert i en behandling. En fotterapeut kan for eksempel utføre en fotpleiebehandling som en del av en fotterapibehandling, for å gi føttene et mer estetisk pent utseende i tillegg til å løse medisinske problemer. På den måten kan du få en behandling som både ser bra ut og løser eventuelle plager du måtte ha.

Hvem bør gå til fotpleie?

Fotpleie kan være en god behandling for deg som ønsker å holde føttene i god form og se bra ut, men som ikke har noen spesielle medisinske problemer med føttene. 

Dette kan for eksempel være hvis du har hard hud, negler som trenger å klippes, eller hvis du ønsker å få på lakk på neglene dine. Fotpleie kan også være en hyggelig behandling å unne seg for å føle seg litt ekstra velpleid og fornyet.

Hvem bør gå til fotterapi?

Fotterapi er en behandling som er ment for deg som har spesielle medisinske problemer med føttene, som kan være smertefulle eller hindre deg i å gå normalt. 

Dette kan for eksempel være hvis du har hard hud, liktorn, svamp, neglesopp, eller andre fotplager. Fotterapi er en medisinsk behandling som har som mål å løse disse problemene og sikre at føttene fungerer optimalt.

Så, for å oppsummere

Er du lei av smertefulle føtter og fotproblemer som hindrer deg i å leve det livet du ønsker bør du unne deg en time hos vår fotpleier (snart fotterapeut).

Vi tilbyr for øyeblikket fotpleie. men med et blikk for fotterapi, slik at vi kan hjelpe deg uansett om du trenger en behagelig og forskjønnende behandling eller en medisinsk behandling for spesielle fotproblemer.

Vår dyktige fotpleier vil gjøre en grundig undersøkelse av føttene dine for å finne årsaken til problemet, og deretter utarbeide en behandlingsplan som passer for deg. Behandlingen kan for eksempel bestå av å fjerne hard hud og døde hudceller, løse opp liktorn, behandle svamp eller neglesopp, eller gi deg råd om hvordan du kan stelle føttene dine hjemme for å unngå fremtidige problemer.

I tillegg til å løse fotproblemer, kan vi også tilby fotpleiebehandlinger som gir føttene et pent og velpleid utseende. Vi kan klippe og forme negler, fjerne hard hud, og eventuelt legge på lakk. Gjør føttene dine til et kjærkomment syn igjen med en fotbehandling hos oss.

Priser på Fotpleie/ Behandling

Fotpleie (ca 60 minutter) Kr 630,-
Fotpleie med behandling av f.eks neglesopp eller liktorner kr 950,-
Tillegg for gelelakk kr 300,-

Det er DIN tur nå!

Lukk meny
×
×

Handlekurv