Negler – Shellac

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

 

HVA ER SPESIELT MED SHELLAC?

I tillegg til at lakken hverken flasser, skaller av eller får riper, og at den sitter i 2 uker +, så gir den også en ekstra forsterkning til din egen negl.
Altså blir neglene dine sterkere i samme slengen, og vil dermed ikke brekke så lett.

Shellac kan brukes både på naturnegl og på kunstnegler, som gelè eller acryl.

Har du brukne, flisete eller ødelagte negler? Fortvil ikke, det finnes hjelp!

IBX system 

IBX er et naturlig behandlingssystem for profesjonelle, skapt for å reparere, forsterke, beskytte og forebygge mot skader. 

Denne behandlingen fremmer også veksten ved å gi robuste og fleksible naturlige negler.

Denne behandlingen er for deg som sliter med svake negler som lett fliser og knekker, og for deg som har kroniske problemer med neglene på grunn av sykdom eller skader. 

Behandlingen passer også for deg som har slitasje og skader etter fjerningsprosessen av gelelakk eller kunstnegler. 

IBX oppretter et beskyttende skjold for den naturlige neglen. Den reduserer overflatebaserte hvite flekker, fyller spor og riller og forbedrer din negls farge og utseende. 

I starten gjøres behandlingen hver uke dersom neglen er veldig skadet, ellers ca hver 4-6 uke eller ved behov. 

Priser på Shellack

En farge hender eller føtter Pris Kr. 600,-

Pris for hender og føtter Kr 1100,-
Tillegg for dekor eller flere farger Pris fra Kr 20,- 

IBX Sammen med shellack kr 200,-
IBX alene kr 300,-

Det er DIN tur nå!