Profhilo injeksjoner

Hva er Profhilo?

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Profhilo kan brukes for å behandle

  • Fukt og glød til ansikt, hals eller bryst
  • Lett oppstramming og bedre spenst
  • Lett rynkereduksjon
  • Generell forbedring av hudkvalitet

Fordeler med Profhilo

  • Trygg behandlingsform som gir lite blåmerker og hevelse
  • Gir hudforyngelse uten økt volum
  • Egner seg godt på hals og bryst
  • Er super å kombinere med andre behandlinger

HVORDAN VIRKER PROFHILO?

Profhilo virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

HVA SKJER FØR EN BEHANDLING?

Vi setter opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.  Konsultasjonen varer i opp til én time, hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, og du får informasjon om behandlingsmulighetene og prisene for disse. Med utgangspunkt i dine ønsker og forutsetninger, utarbeider vi en behandlingsplan.   Ønsker du å behandle med Profhilo, kan vi gjøre behandlingen samme dag.

HVORDAN FOREGÅR EN PROFHILO-BEHANDLING?

Det er normalt ikke behov for bedøvelse før behandlingen, men huden sprites grundig av før vi injiserer Profhilo i ønsket område med noe som heter BAP technique (Bio Aestethic Points). BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som ansikt og hals og sikrer en optimal spredning av Prohilo i ønsket behandlingsområde.

Hvem egner Profhilo seg for?


Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Tror du Profhilo er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

Hvilket resultat kan man forvente?


Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Hva er viktig etter en behandling?


Du skal ikke bruke make up før innstikkstedene har lukket seg, dette for å unngå infeksjon. Vi anbefaler minimum 4 timer, men gjerne lengre. Det er en fordel å ikke trene kjempehardt, bruke badstue eller bade i basseng første døgnet. Dette for å unngå unødige hevelser og redusere all fare for infeksjon.

Vi vil alltid gi deg informasjon om mulige andre behandlinger eller medisinske kremer du kan kombinere med for best mulig resultat. Du vil også få anbefaling om hvor lenge ditt resultat vil holde og når det vil være lurt å gjøre en vedlikeholdsbehandling.

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator og optimalisere hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og lett oppstramming.

Kan Profhilo kombineres med andre estetiske behandlinger?

En av de behandlingene vi oftest kombinerer Profhilo med er enten Radiesse eller Biofiller. Radiesse for ytterligere oppstramming av huden og for konturing og biofiller dersom du har mye volumtap og trenger å erstatte noe av dette for optimalt resultat.

Når velger jeg Profhilo og når velger jeg biofiller?

Dersom du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller acnearr og trenger litt volum, velger du biofiller. Det gir fukt, lett volum og gir en gradvis nydannelse av kollagen, som igjen fører til reduksjon av linjer, bedre hudkvalitet, hudstruktur og reduksjon av arr.

Profhilo gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt, dette gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten at det gir volum.

Priser på Profhilo

(Inkludert 20 minutter PDT – lysmaske)

Ansikt Pris Kr 3700,- 
2 behandlinger ansikt Pris kr 6900,-

Ansikt og hals Kr 6900,-

Det er DIN tur nå!