MÖ Hollywood Peel

Vi er glade for å kunne tilby Carbon Laser Peel, bedre kjent som Hollywoodpeel. Denne smertefrie behandlingen uten «nedetid» krymper store porer og gir en vakker glød. 

Bølgelenden på lyset som brukes er 1064 nm, noe som påvirker collagenfibrene dypt i huden.

Den reaktive behandlingen bekjemper en aldersbetinget forsinket produksjon av kollagenproduksjonen  i fibroblastene.

I tillegg til de dypere resultatene i huden som gir langsiktige resultater vil huden øyeblikkelig vise en fastere, mer glødende og fyldigere hudkvalitet. Denne behandlingen kan også hjelpe til å bekjempe pigmentlfekker, fine linjer og aknearr.

 

Behandlingen tar ca 45 minutter og starter med en dyprens, carbonmaske blir påført for å absorbere varmen og for å transportere den til hudens dype lag, og så blir øynene beskyttet med spesialbriller. 

Når behandlingen starter, vil laserenergien fjerne carbonpartiklene ved å forsiktig varme opp de øverste hudlagene for å fjerne ødelagte hudceller. Prosessen ligner på en kombinasjon av scrub og leirmaske.

I motsetning til mange laserbehandlinger som føles som gummistrikksmekk på huden, er Hollywoodpeel mer forsiktig og smertefri. Det er ingen «nedetid» etter behandlingen og man kan ta på makeup etterpå om man ønsker dette. Resultatene ser du med en gang, og de blir enda bedre etter 2-3 dager. 

Grunnen til at det har fått navnet Hollywoodpeel er fordi mange berømtheter elsker denne behandlingen.

Det er en perfekt behandling før bryllup og andre store begivenheter.

The Hollywood Peel

Kostnaden for hver behandling er kr 2149,- 

kr 1780,- pr behandling for en serie på seks behandlinger.

Det er DIN tur nå!