Young Living essensielle oljer og oljeinduserte velværeprodukter

Vi bruker 100 % rene essensielle oljer i vår aromaterapi og for å få den gode duften i lokalet vårt.

Disse oljene er giftfrie og veldig potente. Plantene de er laget av er kjent for å ha blitt brukt gjennom årtusener for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner, hjelpe immunsystemet vårt med å bekjempe virus og parasitter og de tilfører lufta en ren og behagelig duft som ikke gir hodepine fordi den er helt naturlig.

For mer informasjon om disse oljene, klikk på denne linken!

Dette er ikke legemidler, men nyttige hjelpemidler for en renere hverdag. Vi bruker også disse produktene til rengjøring da de ikke etterlater giftstoffer på overflatene.

Plantene, urtene, trærne og blomstene som disse oljene utgår fra er dyrket økologisk og prosessen for å utvinne oljene er nøye overvåket. Vi er stolte av å si at vi bruker de beste oljene som finnes på markedet!

Jeg har alltid hatt interesse for kropp, helse og en naturlig livsstil, og som sykepleier har jeg fått større forståelse for hvordan kroppen og hodet fungerer.

Da jeg begynte å bruke eteriske oljer første gang var det for å hjelpe barna mine til bedre søvn, jeg tok litt Lavendel-olje på en klut og la i soverommet når de la seg. Men essensielle oljer kan brukes til så mye mer! I det siste har jeg lært mer om den store kvalitetsforskjellen som finnes blant eteriske oljer og at flere av de som er å få kjøpt rundt omkring er proppet fulle av giftstoffer.

Næring og kosthold har også i mange år vært viktig og essensielt for meg – det å våkne hver morgen i en frisk kropp betyr ALT.
Siden jeg alltid har vært opptatt av helsen var det også naturlig for meg å utforske andre måter å støtte kroppen på enn kun gjennom kosthold og trening – slik havnet jeg i olje-verden.

Tidligere trodde jeg essensielle oljer kun ble brukt til hudpleie og massasje, men der tok jeg veldig feil. Da jeg senere fant ut at essensielle oljer kan støtte kroppen både fysisk, mentalt og emosjonelt ble det vekket en genuin interesse hos meg.

Hvis jeg kunne ha ett eller flere verktøy som kunne løfte humøret mitt, skjerpe fokuset mitt og booste energien min ville jo det være fantastisk. Og med rene essensielle oljer ble ikke bare energien min løftet, men hele livskvaliteten min ble bedre.

Å tenke over hvor kraftfulle disse edle dråpene er nesten for godt til å være sant, men det er noe man bare må erfare selv! Jeg tror på en naturlig og forebyggende livsstil, hvor vi tar vare på oss selv, emosjonelt og fysisk. Hvor vi bygger et grunnlag for et langt og godt liv uten plager og vondter.

Mine verktøy er trening, yoga, essensielle oljer, næring og kosthold og alt som er naturlig.

Dersom du ønsker å bestille 100% rene og giftfrie produkter og oljer, bruk denne linken eller kontakt meg på telefon 95172277 eller epost: ylheidisol@gmail.com

Du kan også følge denne linken: Få oljene til innkjøpspris

Medlemskap er helt uforpliktende, det eneste er at som medlem får du 24 % rabatt på alt du handler der, og du får informasjon om og tilgang på tilbudene de har innimellom. I tillegg får du tilgang til flere grupper på nett der du kan hente informasjon både på norsk og engelsk. Du kan handle akkurat hva du vil og når du vil, ingen månedlige ordre uten at du aktivt bestiller dette selv. Vil du bare ha en Lavendel-olje som er 100% ren, så kan du bestille bare det. Startpakkene er gode tilbud, men du er ikke nødt til å velge startpakke for å bli medlem.

Ønsker du å bare prøve en enkelt olje, kontakt meg da jeg har en del (absolutt ikke alle…) på lager i klinikken.

Jeg vil gjerne være din veileder og svare på alle spørsmål du måtte ha når det kommer til bruk av essensielle oljer og rene og giftfrie produkter for hele familien.

Det er DIN tur nå!