Young Living

Vi bruker 100 % rene essensielle oljer fra Young Living i vår aromaterapi og som luftrensere i lokalet vårt.

Disse oljene er giftfrie og veldig potente. De kan hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner, hjelpe immunsystemet vårt med å bekjempe virus og parasitter og de kan rense lufta vi puster inn.

Dette er ikke legemidler, men nyttige hjelpemidler for en renere hverdag. Vi bruker også disse produktene til rengjøring da de ikke etterlater giftstoffer på overflatene.

Plantene, urtene, trærne og blomstene som disse oljene utgår fra er dyrket økologisk og prosessen for å utvinne oljene er nøye overvåket. Vi er stolte av å si at vi bruker de beste oljene som finnes på markedet!

Jeg har alltid hatt interesse for kropp, helse og en naturlig livsstil, og som sykepleier har jeg fått større forståelse for hvordan kroppen og hodet fungerer.

Da jeg begynte å bruke eteriske oljer første gang var det for å hjelpe barna mine til bedre søvn, jeg tok litt Lavendel-olje på en klut og la i soverommet når de la seg. Men eteriske oljer kan brukes til så mye mer! I det siste har jeg lært mer om den store kvalitetsforskjellen som finnes blant eteriske oljer og at flere av de som er å få kjøpt rundt omkring er proppet fulle av giftstoffer.

Næring og kosthold har også i mange år vært viktig og essensielt for meg – det å våkne hver morgen i en frisk kropp betyr ALT.
Siden jeg alltid har vært opptatt av helsen var det også naturlig for meg å utforske andre måter å støtte kroppen på enn kun gjennom kosthold og trening – slik havnet jeg i olje-verden.

Tidligere trodde jeg eteriske oljer kun ble brukt til hudpleie og massasje, men der tok jeg veldig feil. Da jeg senere fant ut at eteriske oljer kan støtte kroppen både fysisk, mentalt og emosjonelt ble det vekket en genuin interesse hos meg.

Hvis jeg kunne ha ett eller flere verktøy som kunne løfte humøret mitt, skjerpe fokuset mitt og booste energien min ville jo det være fantastisk. Og med eteriske oljer fra Young Living ble ikke bare energien min løftet, men hele livskvaliteten min ble bedre.

Å tenke over hvor kraftfulle disse edle dråpene er nesten for godt til å være sant, men det er noe man bare må erfare selv! Jeg tror på en naturlig og forebyggende livsstil, hvor vi tar vare på oss selv, emosjonelt og fysisk. Hvor vi bygger et grunnlag for et langt og godt liv uten plager og vondter.

Mine verktøy er trening, yoga, eteriske/essensielle oljer, næring og kosthold og alt som er naturlig.

Dersom du ønsker å bestille produkter fra Young Living, kontakt meg på telefon 95172277 eller epost: ylheidisol@gmail.com

Du kan også følge denne linken: Young Living nytt medlem

Jeg vil gjerne være din veileder og svare på alle spørsmål du måtte ha når det kommer til bruk av oljene og de andre produktene fra Young Living.

 

Det er DIN tur nå!