Aromaterapi

Unn deg en nydelig massasje med aromaterapi.

Du kan velge å få ansiktet massert, det er helt nydelig!
Vil du skjemme deg litt mer bort? Inkludèr nakke, hals og decolletè.

Eller du kan gå for en klassisk ryggmassasje med de nydeligste oljer. 

Vi bruker essensielle oljer fra Young Living. Massasjen tar ca 15 minutter (ansikt) 25 minutter (ansikt, hals, nakke og decolletè) 45 minutter (rygg)og utføres mens du ligger på en ametystmadrass med varme og negative ioner fra ametystene strømmer gjennom kroppen din. Dette gir deg en perfekt pust i bakken i en stresset hverdag. 

 

Vi tilbyr også Raindrop Technique, som er en helt spesiell massasje for å hjelpe immunforsvaret, sirkulasjonssystemet og hormonbalansen. Da bruker vi en spesiell teknikk, og vi starter med føttene, fortsetter med ryggen og avslutter med nakken. Denne behandlingen inneholder mange essensielle oljer på en gang, og er helt fantastisk for hele kroppen, både mentalt og fysisk. Behandlingen tar ca 60 minutter.

Oljene fra Young Living er 100% økologiske, giftfri og fremstilt bærekraftig, human-etisk og under de strengeste krav til renhet og kvalitet. Det er med stolthet vi tilbyr behandlinger med disse oljene til våre kunder. Vi scanner kundene med en håndscanner før behandling for å finne den helt riktige oljeblandingen for hver kunde. 

Kom i behagelige klær og uten make-up.

Aromaterapi med massasje

Ansikt Pris Kr 350,-
Ansikt, hals og decolletè Kr 490,-
Rygg  kr 490,-

Rygg, ansikt hals og decolleté kr 890,-

Raindrop Technique kr 950,-

Det er DIN tur nå!