Aromaterapi

Unn deg en nydelig massasje med aromaterapi.

Du kan velge å få ansiktet massert, det er helt nydelig!
Vil du skjemme deg litt mer bort? Inkludèr nakke, hals og decolletè.

Eller du kan gå for en klassisk ryggmassasje med de nydeligste oljer. 

Hva med en hånd-massasje? Fantastisk for slitne datahender eller andre arbeidsnever. Denne massasjen er ikke smertefull, den er myk, skånsom og stimulerer lymfene. 

Velg vår fantastiske fot-SPA. Da får du en deilig fotmassasje med oljer som stimulerer til lymfedrenasje, detox og avslapning. 

Vi bruker eteriske oljer fra Young Living.

Massasjen tar ca fra 15 minutter og utføres mens du ligger på en ametyst-madrass med varme og negative ioner fra ametystene strømmer gjennom kroppen din. Dette gir deg en perfekt pust i bakken i en stresset hverdag. 

Vi tilbyr også Raindrop Technique, som er en helt spesiell massasje for å hjelpe immunforsvaret, sirkulasjonssystemet og hormonbalansen. Da bruker vi en spesiell teknikk, og vi starter med føttene, fortsetter med ryggen og avslutter med nakken. Denne behandlingen inneholder mange essensielle oljer på en gang, og er helt fantastisk for hele kroppen, både mentalt og fysisk. Behandlingen tar ca 60 minutter.

Oljene fra Young Living er 100% økologiske, giftfri og fremstilt bærekraftig, human-etisk og under de strengeste krav til renhet og kvalitet. Det er med stolthet vi tilbyr behandlinger med disse oljene til våre kunder. Vi scanner kundene med en håndscanner før behandling for å finne den helt riktige oljeblandingen for hver kunde. 

Kom i behagelige klær og uten make-up.

Aromaterapi med massasje

Ansikt (15 min) Pris: Kr 390,-

Ansikt, hals og decolletè (30 min) Pris:
Kr 540,-

Rygg (30 min) Pris:
kr 540,-

Hender og armer (30 min) Pris: kr 540,-

Føtter (30 min) Pris: kr 540,-

Raindrop Technique (70 minutter) Pris: kr 990,-

Det er DIN tur nå!