MÖ PDT med PRP

Golden Age og PRP, kronjuvelen i våre behandlinger 

Golden Age er et avansert anti-age behandlingsprogram for 45+ moden og solskadet hud. Behandlingen bidrar til å reparere solskadet hud, redusere fine linjer og bygge opp igjen en naturlig strammere hudstruktur. Dette fører til at huden får tilbake ungdommelig glød, fasthet og spenst.

Golden Age programmet inneholder en avansert livsstil- og hudanalyse. Dette innebærer energimålinger, dermal hudrens, PDT behandling med avansert fiberoptisk teknologi, fuktighetsbalansering, og produkter som rekonstruerer huden fra innsiden og ut. Dette gir synlige resultater med umiddelbar løft, finere porer og hudforyngelse.

Golden Age behandlingen inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ Cosmeceuticals serien. Den inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer / antioksidanter som komplimenterer behandlingen.

Sammen med PRP, Platerik plasmabehandling, får du den beste behandling som er å få i markedet i dag for voksen og solskadet hud. 

Platerik plasmabehandling  er en anerkjent metode innen medisin. Den brukes blant annet ofte av ortopeder for å reparere ledd. Det brukes også innen sår-tilheling og mange andre deler av medisinen. Innen kosmetisk pleie brukes den av de som ønsker å redusere rynker, arr, linjer, og skader i huden.

Behandling er også referert til som PRP (Platelet Rich Plasma) ettersom man bruker pasientens eget blod, herunder blodplater og deres vekstfaktorer for å stimulere hudens egen produksjon av collagen og elastin. Blodet sentrifugeres, slik at blodplater, enzymer og cytokiner (en type hormoner) skilles ut, deretter sprøytes væsken inn i huden med syltynn nål for å oppnå hudfornyelse.

Effekten av behandlingen er en fantastisk, fornyet og revitalisert hud der rynker, linjer, arr, slakk hud, porer og solskader reduseres.

  • Behandling mot rynker i ansiktet
  • Mot hårtap
  • Mot arr og strekkmerker
  • Mot Rosacea
  • Mot akne
  • 10- 30 ml blod, avhengig av hvor mye du trenger, tappes fra armen.
  • Blodprøven sentrifugeres to ganger i forskjellige hastigheter i 10 minutter for å skille ut blodplater og cytokiner
  • Blodplatene skal reparere skader og stoppe blødninger, mens cytokinene skal fremme cellevekst.
  • Forventet behandlingstid inntil 90 minutter

MILJØVENNLIG

Metoden anses for å være ren, naturlig og miljøvennlig og således et godt alternativ til mer skadelige legemidler.

Siden denne metoden benytter blodkomponenter som stimulerer hudens egen fornyelsesprosess, vil man oppnå optimalt resultat av behandlingen etter ca 3-4 uker. En behandling kan gi varige resultater i inntil 10 måneder, mens 3 behandlinger vanligvis varer opp til 2 år før man får behov for en vedlikeholdsbehandling. Rett etter behandlingen er gjennomført vil man oppleve noe rødhet som er forbigående.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende avtale så finner vi ut hvilken behandling som passer best for deg.

Priser på PDT med PRP. Hver behandling tar mellom 2 - 3 timer.

Enkeltbehandlinger Pris Kr. 4849,-

Pris på 3 behandlinger  Kr 13500,-

Det er DIN tur nå!