Om DermaFin

Eier og driver, Heidi Iren Solberg er autorisert sykepleier med videreutdanning i kosmetisk sykepleie fra Vestfold Hudakademi og Scandinavian Skincare Academy.

Heidi hjelper kvinner og menn med å få bedre hud, bedre helse og få det bedre med sin hud. 

Elisabet Renate Eidem er kosmetisk hudpleier med spesialisering innen avansert kropps og hudpleie. Hun studerer i tillegg videre for å bli hudpleielærer.

Elisabet er superflink med hendene sine og vet fort hva den enkelte trenger av massasje eller av essensielle oljer for å komme i balanse.

Vi kan hjelpe deg med minimering av linjer og rynker, leppecontouring, forstørring av lepper, hjelp med acnehud, redusering av pigmenteringer, fjerning av skintags, redusere eller fjerne arr, strekkmerker, fjerne spiderveins (tynne blodårer ytterst i huden), fjerne/redusere uønsket hårvekst eller andre utfordringer med huden. Resultatet skal se pent og naturlig ut.

Aromaterapi, massasjeteknikker med og uten essensielle oljer og andre avslappende behandlinger for en stiv kropp kan vi også bidra med. 

Smertebehandling, stive muskler, kolonrens, lymfedrenasje, cellulittebehandling, massasje og makeup-hjelp.

Vi tar en hyggelig og uformell prat i våre lokaler på Ulefoss. Der kan vi sette oss ned og vurdere dine ønsker og utfordringer, og så blir vi enige om en behandling tilpasset ditt behov.

Vi forhandler og bruker medisinske MÖ Cosmeceuticals som er parabenfri, naturlig og organisk. Det er vegansk sertifisert, uten noen form for animalske produkter og er ikke testet på dyr. Tettheten av pleiende ingredienser i denne medisinske hudpleieserien er svært høy. Her finnes ikke unødig fyllstoff, og produktene er drøye i bruk og fantastisk effektive.

Til behandlinger av kroppen bruker vi Young Living Essential Oils sammen med MÖ Cosmeceuticals og MÖ PDT-system. De er 100 % økologiske, veldig potente og fantastisk effektive.

Det er DIN tur nå!