Golden Glow

Golden Glow

Behandlingen er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, gi fuktighet og forbedre hudstruktur.

 

Behandlingen er en smertefri behandling med syltynne nålehoder som stamper et unikt serum spesialtilpasset huden din ned i det ytterste hudlaget.

Mesogold er et unikt system som kan brukes i behandlinger som «golden cocktail» og «micro-botox», samt i kombinasjon med mesoprodukter. Avhengig av hva man bruker av produkter kan man tilpasse å gjøre behandlinger for ulike hudtyper og hudtilstander, eksempelvis bedre hudens fasthet, redusere store porer og minimere arr.

Lengden på nålene varieres ut ifra behov. Små ultra tynne nåler gjør en kontrollert skade i huden som da reagerer med å reparere og fornye seg selv.

Beholderen er fylt med flere konsentrat som Vitamin boost- Whitening Serum, hyaluronsyre,  antioksidanter tilpasset din hudtype samt gull-serum. Sykepleier kan etter godkjenning fra lege også tilsette muskelavslappende stoffer. 

Kombinasjonen av den kontrollerte skaden og de multiaktive konsentrater i de ulike fine oppskrifter gir huden mer glød, fukt, plumper huden , gir jevnere hudtone og mindre porer.

Hvem passer denne behandlingen til?

MesoGold passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for volumøkning. Både kvinner og menn i alder fra slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av behandlingen.

For en mer avansert behandling, anbefaler vi å kombinere behandlingene med en kollagenstimulerende laserbehandling i samme prosess. Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, décolleté (brystkassen) og hender. Vi anbefaler 3 behandlinger med 3-4 uker imellom for optimalt resultat, og så en gang i året. 

Dersom du ønsker enda mer effekt på små linjer og rynker kan behandlingen kombineres med Botox. Denne behandlingen kalles MesoGold Cocktail. Den må utføres av sykepleier Heidi da Botox er reseptbelagt. Denne behandlingen er helt unik også mot store porer, pigmenteringer, fet hud og ved hudsykdommen Rosacea.

Vi kan også bruke PRP i kombinasjon med MesoGold Cocktail. Pris på forespørsel.

Priser på MesoGold og MesoGold Cocktail

Golden Glow ansikt Pris: Kr. 1799,-
Golden Glow hals og decolleté
: Kr.  1799,-
Golden Glow ansikt, hals og decolleté: Kr. 3249,-

MesoGold Cocktail ansikt:  Pris Kr 4499,-
MesoGold Cocktail ansikt og hals : Pris kr 5249,- (Legekonsultasjon inkludert)
En mix av antioksidanter, muskelavslappende, hyaluronsyre, Gold flex serum, Whitening serum, skintightening serum etter behov.

Det er DIN tur nå!