Farging av vipper og bryn og vippeløft

Farging av vipper og bryn vil forsterke dine egne trekk og samtidig vil vippene se lengre og kraftigere ut. Både menn og kvinner kan benytte denne effekten for å gjøre blikket mer intenst.

Fargede vipper og bryn gjør at man ser opplagt ut og dekker grått og lyst hår på vipper og bryn. Terapeuten vil blande frem en farge tilpasset ditt ønske.

Vippene blir tykkere og mørkere, så nå er det bare å legge bort mascaraen! Velg mellom sort/blåsort for mer intens blikk eller litt svakere med mørk grått, eller naturlig uttrykk med brun/lysebrun. Farging av vipper ses best på lyse vipper og holdbarheten er individuell. Det holder lengst om du ikke bruker oljebasert makeup-fjerner.

Vi kan også forme dine bryn. Vi lager din personlige form på brynene sammen med deg. Forklarer og viser deg hvorfor brynene dine bør formes akkurat slik, og hvordan du kan vedlikeholde det selv, eller anbefaler når du bør komme tilbake. Vi bruker voks eller pinsett, eller begge deler. Det er imponerende å se hva riktig formede bryn gjør for helheten.

Før vi farger bryn eller vipper, må vi ta en allergitest på deg. Den gjøres senest dagen før behandlingen.

Vippeløft

Hva er vippeløft?

Alle elsker lange, fyldige og mørke vipper! Mange velger derfor vippeextentions som et naturlig alternativ til dette. For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på dine naturlige, er vippeløft det perfekte alternativet! Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig vipper og passer til alle type vipper! Korte og tynne vippene vil også se lengre og penere ut etter en vippeløftbehandling.

Under vippeløftbehandlingen bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper en illusjon av lengde, volum og definisjon! Lange vipper og en mer levende look er resultatet.

Dette er en fin behandling for de som lett blir irritert rundt øyne og må være forsiktig med bruk av sminke. Det brukes ingen vippetang eller andre ukomfortable verktøy. Produktene vi bruker til vippeløft er allergivennlige. I svært sjeldne tilfeller kan det oppstå allergiske reaksjoner av fargen som brukes. Har du reagert på vippefarge tidligere kan det være lurt å booke time til kun løft. Selve prosessen er rask, ufarlig og smertefri. Resultatet er umiddelbart! 

Hvordan gjøres vippeløft?

Vi starter behandlingen med å rense vipper og øyelokk for sminke. I samarbeid med terapeuten din finner dere riktig bøy til dine vipper. Under selve behandlingen legges gelepads på øyelokket hvor vi så fester øyevippene forsiktig med et skånsomt rislim. Gelepadsene som legges på øyelokket kommer i tre størrelser som bestemmer hvor mye bøy du får på vippene. Her vil din terapeut komme med en anbefaling på gelestørrelse etter  lengden på dine naturlige vipper. 

Et nytt middel som former vippene og gir det permanente uttrykket legges så på og blir virkende i 12 minutter. Nå blir vippene formet etter buen på gelepadsen dere har valgt ut. Videre legges det på en ny gele som gir vippene pleie og volum som skal virke i ca 6 minutter før behandlingen avsluttes. 

Har du naturlig lyse vipper er det ofte anbefalt å farge vippene i behandling. Da vil du få enda bedre effekt. Farging av vipper er inklusivt i prisen.

 

Hvor lenge holder vippeløft-resultatet?

Resultat av vippeløft varer 5-6 uker. Sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus og kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger.

Hvor langt tid tar en vippeløftbehandling?

Vippeløftbehandlingen tar mellom 45-60 minutter. Behandlingen utføres i et avlukket område under rolige omgivelser i en liggende, avslappet stilling. 

Er vippeløft skadelig for vippene?

 Vippeløft er på ingen måte skadelig eller ubehagelig. Vi bruker ingen kjemiske midler eller varmeapparat (vippetang). Resultat er naturlig og utførelsen skånsom.

Hva bør jeg huske etter vippeløft?

Det er viktig å følge retningslinjene til din terapeut etter selve vippeløftet. Noen enkle tips er å ikke ha noe fukt på 24 timer da produktene bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen faller tilbake. Det samme gjelder krem, serum, olje og damp. Vi anbefaler å ikke bruke produkter som inneholder voks, fettstoffer og olje for å beholde et optimalt resultatet lengst mulig. Vi anbefaler bruk av produkter som er spesialutviklet og kan brukes sammen med vippeløft. Har du korte, tynne og/eller slitte vipper vil et vippeserumet øke vippenes styrke og tykkelse, samtidig som den gjør at de naturlige vippene vokser.

Spørsmål og svar etter vippeløft

-”Jeg har prøvd vippeløft før og vippene krøllet seg” Her er det sannsynligvis blitt brukt feil type bøy under behandlingen eller så har produktet sittet i for lenge.

-”Jeg likte ikke bøylen som ble brukt under min behandling” Hør med din terapeut om de har en bøyle fra en annen leverandør. Dette pleier å hjelpe.

-”Fargen gikk ikke helt ned til roten når jeg tok vippeløft” Her anbefaler vi å kontakte salongen som utførte behandlingen og spørre om bistand. Denne jobben kan raskt rettes opp igjen.

-”Jeg har lange vipper og jeg fikk ikke nok bøy etter min behandling” Her er det sannsynligvis blitt brukt en for stor bøyle i behandlingen. Dette kan korrigeres ved neste behandling ved å bruke en mindre bøyle.

-”Jeg har korte vipper og fikk ikke det resultatet jeg ønsket” Resultatet av vippeløft vil variere fra forutsetningene til hver enkelt kunde. Forventningen til resultatet bør stå i stil til utgangspunktet, uavhengig av behandling.

Priser

Priser:
Farging av vipper kr 290,-
Farging av bryn kr 200,-
Farging av vipper og bryn kr 450,-
Forming av bryn kr 175,-
Forming og farging av bryn kr 350,-
Forming og farging av bryn og farging av vipper kr 600,-
Vippeløft inklusive farge kr 850,-
Vippeløft uten farge kr 600,-
Re-lift med farge inntil 4 uker kr 600,-
Relift uten farge inntil 4 uker kr 500,-

Møter du opp til farging eller vippeløft med mascara på, tilkommer kr 200,- for å fjerne make-up først.

Det er DIN tur nå!