Arr og strekkmerker

Strekkmerker

Vi behandler dine strekkmerker med det nyeste innen Laser / IPL, eller med PRP, (Plate-rik Plasmabehandling). 

Disse behandlingene går over flere måneder, da huden trenger tid til å fornyes. Vi har god erfaring med denne typen behandlinger og skreddersyr de til hver enkelt kundes ønsker og økonomi.

Kom innom for en prat og sammen setter vi opp en behandlingsplan som er tilpasset til deg og din hud.

Arr

Det finnes flere forskjellige årsaker til arr, og mange måter å behandle arr på hos oss. Arr etter akne i ansiktet kan behandles med MÖ TVR-apparatet. Dette er den mest effektive behandlingen, men også den som gir mest reaksjon i huden etter behandling. Denne maskinen «smelter» den ødelagte arrhuden og det må dannes ny hud. Denne huden må gro, så kan behandlingen gjentas helt til arrene er krympet så mye som det er mulig. Denne behandlingen er veldig effektiv, men det tar lang tid før sårene gror etter hver runde.

Arr kan også behandles med det nyeste på markedet innen IPL og Laser som vi har i klinikken.

En annen måte å behandle arr på er med MÖ PDT lysterapi-maskin sammen med Dermaneedling. Denne behandlingen er også veldig effektiv, og gir ikke fullt så rød og sår hud etter behandling som med TVR-behandling. Etter behandling legger vi på Stem Cell Corrector serum for å få optimal cellefornyelse.
Vi kan også behandle arr med PRP, Plate-rik plasmabehandling, dette er en fantastisk effektiv behandling som alle kan få utført.

Å behandle arr er en prosess som tar tid, det er ikke gjort med en behandling. Vi behandler også strekkmerker med disse metodene.
Kontakt oss for informasjon: post@dermafin.no eller tlf: 479 04 799

Priser

Prisene varierer utifra størrelse på området som skal behandles og valgt behandlingsform.

En annen faktor som spiller inn med tanke på priser er hvor mange behandlinger som er nødvendige før ønsket resultat. Dette er individuelt fordi sårtilheling er forskjellig, og også hvor dypt arrene og strekkmerkene sitter.

Det er alltid behov for mer enn en behandling. 

Pris kan helt typisk starte på kr 1500,- for en behandling. Kontakt oss for en konsultasjon.

Det er DIN tur nå!