MÖ PDT behandlinger

FOTODYNAMISK LYSTERAPI (PDT)

MÖ Systemet er fjerde generasjons fotodynamisk terapi-system.
 
Systemet bruker state-of-the-art fiberoptikk som gir sterke monokromatiske synlige lysbølgelengder på huden, uten infrarøde komponenter eller varme.
Lyset er “kaldt” siden all termisk stråling er filtrert ut.
 
MÖ Systemet brukes til å behandle ansiktsarr, akne, cellulitter, fine linjer, detox og lymfedrenasje.
Systemet jobber fra innsiden og ut, og stimulerer en naturlig cellulær regenerering og reparasjonsprosess og resulterer i behandlinger som er raske, effektive, langvarige og helt smertefrie.
 
Dette revolusjonerende konseptet kommer fra 18 års forskning og representerer det nyeste innen skjønnhetsindustrien. 
 

Hvordan virker det?

 
Nedbrytningen av kollagen og elastin i huden forårsaker aldring og tap av ungdommelig utseende etter hvert som vi blir eldre.
Denne normale fysiologiske responsen akselereres av ulike hverdagslige skadelige påvirkninger som soleksponering, frie radikaler, forurensning, tyngdekraft, parfyme, sigarettrøyk og dårlig mat.
 
En del av MÖ-systemet bruker bølgelengder av synlig rødt lys fra 630 til 660 nanometer, som passerer gjennom  hudlagene og øker energinivåene i cellene. Dette stimulerer hudens produksjonen av kollagen og elastin.
Dermed gir denne unike terapien flere fordeler for huden utover bare regenerering. Det bidrar til å redusere rynker, eliminere fine linjer, krympe porene, redusere arr, lindre smerte og akselerere healing av huden.
 
Prosessen er effektiv fordi lyset lett absorberes pga det høye blod- og vanninnholdet i hvert hudlag.
PDT har blitt anerkjent som en av de sikreste, raskeste og rimeligste måtene å oppleve dramatiske anti-aldrings-endringer i huden.
 
MÖ-systemet er ekstremt gunstig i kampen mot aldring, og det skader ikke huden slik som laser kan gjøre. Man trenger ikke å være bekymret for bivirkninger, da PDT er ikke-invasiv og helt trygg for alle hudtyper.
 
Bølgelengdene som brukes i MÖ-systemet fremmer sunt hud- og cellevev uten å forårsake skade.
 
Bruk av lys i en hudbehandling kan gjøre at forbedringen i noen celler kan skje opp til 150-200% raskere enn uten bruk av lys.
 
Denne enestående behandlingen akselererer helingsprosessen, reparerer skader og gjør det mulig for klienten å gjenvinne et mer ungdommelig hudutseende uten å få blåflekker eller sår i huden. 
 
Det er gjort en del studier på effekten av PDT, her er linker til noen av studiene.


Light‐emitting diodes in dermatology: A systematic review of randomized controlled trials

 

Age Couture behandlinger og produkter.

Age Couture-konseptet er basert på et symbiotisk forhold mellom estetisk hudbehandling utført av profesjonelle spesialister (hudpleiere/sykepleiere/leger) og kundetilpasset hudpleie- og behandlingsprogram.

MÖ Cosmeceuticals hudprodukter er basert på et samspill mellom essensiell protokoll, som er den basiske linjen tilpasset din hudtype, og Rescue Protokoll, som løser individuelle/akutte hudtilstander og problemer.

Produktene er organisk oppbygget og utviklet etter medisinsk kvalitet. Produktene inneholder noen av de mest aktive ingredienser på markedet i dag, stamceller, retinol, peptider, vitaminer og mineraler/antioksidanter.

Produktene er crueltyfree, parfymefri og veganske. 

Golden Age

Golden Age er et avansert anti-age behandlingsprogram for 45+ moden og solskadet hud. Programmet bidrar til å reparere solskadet hud, reduserer fine linjer og bygger opp naturlig hudstruktur. Dette fører til at huden får tilbake ungdommelig glød, fasthet og spenst.

Golden Age programmet inneholder avansert livsstil- og hudanalyse. Dette innebærer energimålinger, hudrens, PDT behandling med avansert fiberoptisk teknologi, fuktighetsbalansering med skinbooster, og produkter som rekonstruerer huden fra innsiden og ut. Dette gir synlige resultater med umiddelbar løft, fine porer og hudforyngelse.

Golden Age behandlingen inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ Cosmeceuticals serien. Den inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer / antioksidanter som komplimenterer programmet med målrettede protokoller og hudprogram.

Pris fra kr 2900,- Tillegg for filler, lips eller skinbooster etter avtale.

Behandlingstid:   90-120 minutter

Age Couture

Age Couture 30+ Fine linjer og sensitiv hud. Age Couture er et behandling-program utviklet for å balansere, forbedre og opprettholde ung og normal hud.

For 30+ de første aldringstegn, rosacea, sensitiv hud, hyperpigmentering og områder med ujevn hudfarge forårsaket av soleksponering, aldring, arvelighet og hormonelle svingninger.

Programmet inkluderer avansert livsstil- og hudanalyse, energimålinger og dyp hudrens. I tillegg fiberoptisk fotodynamisk lysterapi (PDT), stamcelleteknologi, skinbooster for dyp fuktighetsbalanse samt redusering og fjerning av hår/pigmentering.

Age Couture programmet inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ– Scandinavian Cosmeceuticals serien. Den inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer/antioksidanter som er spesialdesignet for å komplementere programmet via Age Couture-konseptet. Dette programmet har målrettede protokoller og hudprogram.

Pris fra kr 2900,- Tillegg som lips eller fillers etter avtale
Tid: 90-120 minutter

Pure Solution

Pure Solution er en rensende og balanserende behandling for fet og kombinert hud. Dette programmet bidrar til å balansere hudens PH og oljeproduksjon, stimulerer blodsirkulasjon for å fjerne og korrigere mindre urenheter. Dette for å opprettholde og vedlikeholde en balansert hudstruktur.
Dette oppnås ved hjelp av avansert livsstil- og hudanalyse, energimålinger, dyp dermal hudrens, fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT) og stamcelleteknologi.
Pure Solution behandling inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ Cosmeceuticals serien som inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer/antioksidanter. Den er spesialdesignet for å komplimentere programmet med målrettede protokoller og hud-program.

Pris fra kr 2049,- 
Pakke med tre behandlinger kr 5200,-

Tilleggsprodukter som lips, fillers eller skinbooster etter avtale.

Akne Combat

Fet hud og overaktive talgkjertler.

Acne Combat er et behandlingsopplegg som bekjemper ulike former for acne og tilpasses individuelt.

Programmet bidrar til å redusere overdeven produksjon av sebum. Det reduserer grove porer som kan ha blitt tilstoppet av olje og smuss. Dette oppnås ved hjelp av avansert livsstilsanalyse hudanalyse, energimålinger og dyp hudrens.

I tillegg kommer fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT), stamcelleteknologi, utklemming ved behov og  fuktighetsbalansering. 

Acne Combat behandling inkluderer produkter fra den unike MÖ Scandinavian Cosmeceuticals (Medisinske produkter) som inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer/antioksidanter. 

Pris fra kr 2049,- 
(For pakke med tre behandlinger kr 5200,-)
Tilleggsprodukter som filler, lips eller skinbooster etter behov og avtale. 

MÖ BEHANDLINGER FOR KROPP

MÖ 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt programmer inkluderer vann/fett/cellulitt skanning, PDT for sirkulasjon/lymf/cellulitt, ekstern kolonrensing og innovative fettreduksjon og vektstyringsteknikker.

Personlige kropps-programmer gir synlige og varige resultater med umiddelbart jevnere hud og langvarig vektreduksjon.

Over halvparten av den norske befolkningen er overvektig, og om lag 1 av 4 voksne er overvektige.

Å være veldig overvektig øker risikoen for å utvikle mange sykdommer. Ofte har visse matvarer fått dårlig rykte når det gjelder vekttap, og folk har en tendens til å kutte ut hele matvaregruppene for å gå raskt ned i vekt. Dette kan redusere stoffskiftet, skape lidelser og ubehag, og kan også forstyrre kroppsfunksjoner som er ansvarlig for appetitt-kontroll, muskel-vedlikehold, fettlagring og hormonproduksjon. Det kan føre til vektøkning på lang sikt, som er den situasjonen man prøver å bekjempe i første omgang!

Et helhetlig personlig program er den beste måten å sikre sunn, permanent vektstyring. Dette er basert på individuelle krav og kombinert med et anbefalt og spesifikt ernærings- og vekttaps-program. Sammen med estetisk fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT) behandling, kan programmet redusere vekten, eliminere giftstoffer og balansere fordøyelsen.

 

Ekstern Colon-rensing

Dette er en ikke-invasiv behandling. Mange sykdommer starter i tykktarmen. De ikke oppløste toksinene blir transportert fra tykktarmen via blodstrømmen til vevet. Videre spres det i og rundt fettcellene og forvandles til cellulitt. Hvis det er for mye gift i kolon, kan dette føre til at lymfesystemet fungerer sakte, noe som igjen kan føre til forstoppelse.

Mange helseproblemer starter med kolon-forstoppelse, inkludert hemorroider, luft, søvnproblemer, migrene, dårlig ånde, overvekt, sur mage, cellulitter, hudproblemer osv. Det er viktig at tykktarmen fungerer hver dag. Kroppen vil normalt fjerne giftstoffer hver 14-20 timer. Giftstoffer og frie radikaler kan multiplisere seg etter denne perioden.

Behandlingen hjelper til en naturlig peristaltikk og hjelper til med å fjerne giftstoffer fra tykktarmen

Massasje og fotodynamisk lysterapi på mageregionen.  Før behandling vil du få ett halvt glass vann tilsatt melkesyrebakterier som du drikker. Det er individuelt fra person til person hvor mange behandlinger man trenger, noen trenger 2-3 behandlinger 2-3 dager etter hverandre , og hos andre er det nok med 1 gang. Man vil etter noen timer etter behandlingen føle behov for å gå på toalettet for tømming. Mer konkret informasjon vil bli gitt ved behandling. Behandlingen anbefales å gjøres èn gang i året, for å rense systemet for opphopning av toxiner.

Lysbehandling

Energibehandling i vintermørket.
(Mot vinterdepresjoner).

Lysbehandlinger kan også ha gunstig effekt på eksem, psoriasis, sår og kviseproblematikk. Det er også brukt med gode resultater for å roe ned det sympatiske nervesystemet når det er overaktivt. (En tilstand som kan føre til ekstrem slitenhet og trøtthet

 

Priser på MÖ behandlinger på kropp

Pure Solution
Pris fra kr 2049,-
Pakke med tre behandlinger kr 5200,-

Akne Combat
Pris fra kr 2049,-
Pakke med tre behandlinger kr 5200,-

Golden Age 
Pris fra kr 2900,-
Pakke med tre behandlinger kr 7900,-

Age Couture
Pris fra kr 2900,-
Pakke med tre behandlinger kr 7900,-


Ekstern Colon rens
(40 minutter) Pris kr 890,-
Kur med 3 behandlinger kr 2200,-
Ryggbehandling  (60 min) Smerter i muskler, senefester etc. Pris kr  1050,-
Kur med 3 behandlinger kr 2700,-
MÖ 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt program kr 1500,- 
(10 behandlinger kr 12500,-)   
Lysbehandling, 40-60 minuter kr 890,-
Kur med 3 behandlinger  (40 – 60 min pr gang) Pris kr 1790,-
Lymfedrenasje/Sirkulasjonsbehandling (60 min) kr 1090,-
Kur med 3 behandlinger, pris kr 2800,- 

Det er DIN tur nå!