MÖ PDT behandlinger

Age Couture behandlinger og produkter.

Age Couture-konseptet er basert på et symbiotisk forhold mellom estetisk hudbehandling utført av profesjonelle spesialister (hudpleiere / sykepleiere / leger) og kundetilpasset hudpleie- og behandlingsprogram.

Konseptet består av Age Couture hudbehandling, personlig veiledning og utarbeidelse av individuelt hudpleieprogram for å gi deg perfekt resultat. I en uforpliktende konsultasjonstime skreddersyr vi ditt program ut fra dine ønsker og hudtilstand.

Age Couture-behandling tilpasses til enhver tid dine individuelle behov. Det inneholder avansert livsstil- og hudanalyse, energimåling, dyp rens, Skandinavisk fotodynamisk terapi (PDT) med fiberoptisk teknologi.

MÖ Cosmeceuticals hudprodukter er basert på et dualistisk samspill mellom Essensiell Protokoll, som er den basiske linjen tilpasset din hudtype, og Rescue Protokoll, som løser individuelle / akutte hudtilstander og problemer. Produktene er organisk oppbygget og utviklet etter medisinsk kvalitet. Produktene inneholder noen av de mest aktive ingredienser på markedet i dag, stamceller, retinol, peptider, vitaminer og mineraler / antioksidanter.

Golden Age

Golden Age er et avansert anti-age behandlingsprogram for 45+ moden og solskadet hud. Programmet bidrar til å reparere solskadet hud, redusere fine linjer og bygge opp naturlig hudstruktur. Dette fører til at huden får tilbake ungdommelig glød, fasthet og spenst.

Golden Age programmet inneholder avansert livsstil- og hudanalyse. Dette innebærer energimålinger, dermal hudrens, PDT behandling med avansert fiberoptisk teknologi, fuktighetsbalansering med skinbooster, og produkter som rekonstruerer huden fra innsiden og ut. Dette gir synlige resultater med umiddelbar løft, fine porer og hudforyngelse.

Golden Age behandlingen inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ Cosmeceuticals serien. Den inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer / antioksidanter som er spesialdesignet for å komplimentere programmet med målrettede protokoller og hudprogram.

Pris fra kr 2800,- Tillegg etter avtale  60-90 minutter

Age Couture

Age Couture 30+ Fine linjer og sensitiv hud. Age Couture er et behandling-program utviklet for å balansere, forbedre og opprettholde ung og normal hud.

For 30+ de første aldringstegn, rosacea, sensitiv hud, hyperpigmentering og områder med ujevn hudfarge forårsaket av soleksponering, aldring, arvelighet og hormonelle svingninger.

Programmet inkluderer avansert livsstil- og hudanalyse, energimålinger, dermal hudrens. I tillegg fiberoptisk fotodynamisk lysterapi (PDT), stamcelleteknologi, skinbooster for dyp fuktighetsbalanse samt redusering og fjerning av hår / pigmentering.

Age Couture programmet inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ– Scandinavian Cosmeceuticals serien. Den inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer / antioksidanter som er spesialdesignet for å komplementere programmet via Age Couture-konseptet. Dette programmet har målrettede protokoller og hudprogram.

Pris fra kr 2800,- Tillegg etter avtale Tid: 60-90 minutter

Pure Solution

Pure Solution er en rensende og balanserende behandling for fet og kombinert hud. Dette programmet bidrar til å balansere hudens PH og oljeproduksjon, stimulerer blodsirkulasjon for å fjerne og korrigere mindre urenheter. Dette for å opprettholde og vedlikeholde en balansert hudstruktur.
Dette oppnås ved hjelp av avansert livsstil- og hudanalyse, energimålinger, dyp dermal hudrens, fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT) og stamcelleteknologi.
Pure Solution behandling inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ Cosmeceuticals serien som inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer/antioksidanter. Den er spesialdesignet for å komplimentere programmet med målrettede protokoller og hud-program.

Pris fra kr 2000,-  Pakke med tre behandlinger kr 4800,-

Akne Combat

Fet hud og overaktive talgkjertler.

Acne Combat er et behandlingsopplegg som bekjemper ulike former for acne og tilpasses individuelt.

Programmet bidrar til å redusere overdeven produksjon av sebum. Det reduserer grove porer som kan ha blitt tilstoppet av olje og smuss. Dette oppnås ved hjelp av avansert livsstil profilering, hudanalyse, energimålnger og dyp dermal hudrens. I tillegg kommer fiberptisk fotodynamisk terapi (PDT), stamcelleteknologi og fuktighetsbalansering med skinboosters.

Acne Combat behandling inkluderer produkter fra de unike MÖ Scandinavian Cosmeceuticals (Medisinske produkter) som inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer / antioksidanter. 

Pris fra kr 2000,- 
(For pakke med tre behandlinger kr 4800,-)
Tillegg etter behov og avtale. 

MÖ BEHANDLINGER FOR KROPP

MÖ 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt programmer inkluderer vann/fett/cellulitt skanning, PDT for sirkulasjon/lymf/cellulitt, ekstern kolonrensing og innovative fettreduksjon og vektstyringsteknikker.

Personlige kropps-programmer gir synlige og varige resultater med umiddelbart jevnere hud og langvarig vektreduksjon.

Over halvparten av den norske befolkningen er overvektig, og om lag 1 av 4 voksne er overvektige.

Å være veldig overvektig øker risikoen for å utvikle mange sykdommer. Ofte har visse matvarer fått dårlig rykte når det gjelder vekttap, og folk har en tendens til å kutte ut hele matvaregruppene for å gå raskt ned i vekt. Dette kan redusere stoffskiftet, skape lidelser og ubehag, og kan også forstyrre kroppsfunksjoner som er ansvarlig for appetitt-kontroll, muskel-vedlikehold, fettlagring og hormonproduksjon. Det kan føre til vektøkning på lang sikt, som er den situasjonen man prøver å bekjempe i første omgang!

Et helhetlig personlig program er den beste måten å sikre sunn, permanent vektstyring. Dette er basert på individuelle krav og kombinert med et anbefalt og spesifikt ernærings- og vekttaps-program. Sammen med estetisk fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT) behandling, kan programmet redusere vekten, eliminere giftstoffer og balansere fordøyelsen.

 

Ekstern Colon-rensing

Dette er en ikke-invasiv behandling. Mange sykdommer starter i tykktarmen. De ikke oppløste toksinene blir transportert fra tykktarmen via blodstrømmen til vevet. Videre spres det i og rundt fettcellene og forvandles til cellulitt. Hvis det er for mye gift i kolon, kan dette føre til at lymfesystemet fungerer sakte, noe som igjen kan føre til forstoppelse.

Mange helseproblemer starter med kolon-forstoppelse, inkludert hemorroider, luft, søvnproblemer, migrene, dårlig ånde, overvekt, sur mage, cellulitter, hudproblemer osv. Det er viktig at tykktarmen fungerer hver dag. Kroppen vil normalt fjerne giftstoffer hver 14-20 timer. Giftstoffer og frie radikaler kan multiplisere seg etter denne perioden.

Behandlingen hjelper til en naturlig peristaltikk og hjelper til med å fjerne giftstoffer fra tykktarmen

Massasje og fotodynamisk lysterapi på mageregionen.  Før behandling vil du få ett halvt glass vann tilsatt melkesyrebakterier som du drikker. Det er individuelt fra person til person hvor mange behandlinger man trenger, noen trenger 2-3 behandlinger 2-3 dager etter hverandre , og hos andre er det nok med 1 gang. Man vil etter noen timer etter behandlingen føle behov for å gå på toalettet for tømming. Mer konkret informasjon vil bli gitt ved behandling. Behandlingen anbefales å gjøres èn gang i året, for å rense systemet for opphopning av toxiner.

Lysbehandling

Energibehandling i vintermørket.
(Mot vinterdepresjoner).

Lysbehandlinger kan også ha gunstig effekt på eksem, psoriasis, sår og kviseproblematikk. Det er også brukt med gode resultater for å roe ned det sympatiske nervesystemet når det er oevraktivt. (En tilstand som kan føre til ekstrem slitenhet og trøtthet)

 

Priser på MÖ behandlinger på kropp

Ekstern Colon rens (40 minutter) Pris kr 790,- Kur med 3 behandlinger kr 1900,-
Ryggbehandling  (60 min) Smerter i muskler, senefester etc. Pris kr  850,- Kur med 3 behandlinger kr 2200,-
MÖ 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt program kr 1500,-  (10 behandlinger kr 8900,-)   
Lysbehandling, kur med 3 behandlinger  (40 – 60 min pr gang) Pris kr 1000,-
Lymfedrenasje/Sirkulasjonsbehandling (60 min) kr 1000,- kur med 3 behandlinger, pris kr 2500,- 

Det er DIN tur nå!