Sliten og smerter i kroppen

Mange av oss sliter med å være sliten og/eller ha diffuse smerter i kroppen. Det kan være helt konkrete muskelspenninger som er årsaken, men det er ikke alltid så lett å finne årsaken til muskelspenningene og få de til å slippe.
Det kan også være verking i ledd og knokler uten at helsevesenet klarer å finne noen årsak eller behandling for problemene. 

Det som ofte blir resultatet er at man spiser smertestillende daglig med de ulemper og bivirkninger dette kan gi. 

Vi har en holistisk tilnærming til problemene, og har flere alternative metoder for å lindre på ubehag og smerter.

Det første vi gjør når en kunde med smerter eller slitenhet kommer til oss er at vi tar en konsultasjon der vi går igjennom sykdomshistorie. Som sykepleier vet jeg at det kan ligge mange årsaker både fysisk og psykisk bak smerteproblematikk og slitenhet. 

Sammen med kunden prøver vi å finne en tilnærming til problemene som kunden ønsker å få løst. 

Vi tilbyr flere muskelavslappende behandlinger.

Vi har fantastiske Bio-Matte som er utviklet basert på teknologier som NASA bruker. Den gir infrarød stråling som trenger dypt inn i kroppen, og ametystene i madrassen forsterker de negative ionene, noe kroppen trenger for å gå i balanse.

Les mer her: Bio-Mat

Vi benytter ogsåMÖ Fotodynamisk lysterapibehandlinger for kroppen.
Denne behandlingen kan virke muskelavslappende og den øker sirkulasjonen. Vi utfører også lymfedrenasje og ryggbehandlinger med den.

Disse kombineres også med bruk av Bio-Matten.

Vi tilbyr også frønæring som hjelper kroppen til å bygge seg opp fra innsiden slik at cellene blir friskere og kan gjøre den jobben sin. Dette er kost-tilskudd som kommer i porsjonspakninger og drikkes daglig. Vi har helt fantastiske erfaringer med dette rene mat-tilskuddet.
Les mer her!

Vi bruker også essensielle oljer fra Young Living dersom kunden ønsker dette. Les mer om oljene her!

Da gjør vi en scanning av kunden der vi får opp et forslag på oljer som kan bringe kroppen mer i balanse og hjelpe kroppen til å hjelpe seg selv.

Heidi tilbyr også  onlinekurs der du ved hjelp av enkle verktøy og teknikker kan få balanse i livet ditt og få en bedre hverdag selv om du har fibromyalgi eller lignende diagnoser. 

Mer informasjon om kurset finner du her!

Kontakt oss for mer informasjon på post@dermafin.no ,  på telefon 479 04 799 eller kom innom.

Det er DIN tur nå!