Esthemax (Profesjonelle Spa og ansiktsmasker)

Hydrojelly maskene fra Esthemax er en ny generasjon peel-of masker.

Alle hydrojellymaskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger.

Dette gir en umiddelbar og intens fuktighet. Maskene skaper en vakuumlignende forsegling, som muliggjør dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene.

Maskene virker umiddelbart, og gir ikke bare god næring og en beroligende effekt for huden. Den gir også en revitaliserende effekt som gir en naturlig synlig glød.

Vi har et stort utvalg hydrojellymasker å velge mellom. I en Esthemax behandling vil du alltid få en hudanalyse slik at behandlingen skreddersys din hudtilstand og ditt behov (alt fra pigment, aldringstegn, rosacea, akne, tilstopninger).

24 K 99,9%
Gull for alle hudtyper!

Gullmasken hjelper hudens eliminering av giftstoffer og bekjemper solskader. Denne masken reduserer tegn på sliten hud og lysner opp huden ved å sørge for god sirkulasjon av blod og oksygen.  Esthemax Gold har sterke anti-aging egenskaper. Det aktiverer prosessen med cellefornyelse og forynger huden. Det gir også en betydelig reduksjon av rynker og fine linjer og sørger for at hudens elastisitet opprettholdes slik at huden din ser ungdommelig ut. Dette er bra både for tørr og fet hud.

Gir mye fuktighet og beriker huden. Den er rik på mineraler, gjenoppretter hudtonen, renser og avgifter. Behandlinger for å fukte og stramme opp huden, som kan redusere fine linjer og rynker og resultere i glatt og strålende hud. Strammer opp huden ved å opprettholde kollagenet i huden og hemmer nedbrytningen av elastin.

Priser på Esthemax Hydro Jelly-masker

Esthemax glow (60 minutter): 890,-   
Inkluderer: Rens, peel, hånd/fot/nakke eller hodebunnsmassasje, høykonsentrert ampulle og hydrojellymaske fra Esthemax samt avsluttende produkter.

Esthemax glow + PDT(fotodynamisk lysterapi) (60minutter): 1149,-
Inkluderer: Rens, peel, hånd/fot/nakke eller hodebunnsmassasje, høykonsentrert ampulle og hydrojellymaske fra Esthemax, inkluderer PDT lysmaske samt avsluttende produkter.

24k Gold therapy treatment (60 min): 1649,-
Rensende, lysnende, hudforyngende og oppstrammende.
Inkluderer: Rens, peel, hånd/fot/nakke eller hodebunnsmassasje, 99,9% 24k gullpatches med sertifisering, hydrojellymask og avsluttende produkter.

Det er DIN tur nå!