Muskelavslappende injeksjon / botox

OBS!
Vår ansvarlige lege Stephan C. Truedsson foretar en digital konsultasjon med våre kunder og rekvirerer legemiddelet før vi kan sette botox.

Botuliniumtoksin A er et bakterielt protein som forekommer naturlig. Innen kosmetiske behandlinger benyttes dette til å glatte ut rynker. Behandlingen er effektiv da stoffet har evnen til å blokkere nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer disse i å trekke seg sammen. Botox virker kun på de spesifikke musklene hvor stoffet injiseres. 

DermaFin benytter primært Azzalure og Vistabel da studier og egne erfaring viser at disse  produktene gir raskere effekt, lengre varighet og gjør mindre vondt ved injeksjon.

Priser på muskelavslapppende injeksjoner

30 minutter
Botox på ett område f.eks. «sinnarynke» Pris:  kr 1590,-

30 minutter
Lipflip, botox på muskler rundt leppene slik at leppene fremstår som mer fyldige og avslappet. Pris: kr 1290,-

45 minutter
Botox på to områder Pris: kr 2590,-

60 minutter
Botox på tre områder Pris: kr 3590,-

60 minutter
Behandling av svette armhuler eller håndflater med Botox Pris: kr 4500,

60 minutter
Behandling av kjeve-gnissing med Botox Pris: kr 3500,

Hva kan behandles med muskelavslappende injeksjon

 • SINNARYNKE ( GLABELLA) (ett område)
 • Panne (ett område)
 • Øyenbrynløft (ett område)
 • Rynker rundt øyne ( kråketær)
 • Rynker på nesen (ett område)
 • Sur munn (ett område)
 • Røykelinjer over munn (ett område)
 • Anspent kjeve/ tanngnissing
 • Overdreven svette i armhuler
 • Hodepine / migrene
 • Overdreven svette i håndflater

Bivirkninger

Uønskede bivirkninger etter BT er svært sjeldne. Det er ikke rapportert om varige bivirkninger. Vanligst er lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående, lett hodepine et par dager etter.

Av og til kan ytre del av øyenbrynene «heve» seg i forhold til resten av øyenbrynet. Dette er en bieffekt som enkelte synes er pent og ønskelig. Dette er det imidlertid meget lett å justere hvis det ikke er ønskelig.

I mer sjeldne tilfeller kan botuliniumtoksin spre seg til uønskede muskler rundt bekymringslinjene, og dermed føre til forbigående tunge øyelokk, trette øyne, hovne øyelokk, rennende øyne eller tørre øyne.

Vanligvis oppstår bivirkningene i løpet av den første uken etter behandlingen. Som regel varer de ikke lenge, og har mild til moderat alvorlighetsgrad.

Behandlingen

Selve behandlingen tar ca 10-15 minutter, og forårsaker minimalt med ubehag.

Et godt resultat avhenger at man injiserer riktig mengde på riktig sted, og at behandleren er dyktig å forstå og lese ansiktsanatomi. Det stilles med andre ord store krav til kompetanse og erfaring hos den som skal utføre behandlingen.

DermaFin jobber for å være best på markedet slik at du som kunde kan føle deg trygg på å få den beste behandlingen. Som spesialist innen kosmetiske behandlinger har vi absolutt den høyeste kompetanse.

Det er DIN tur nå!