Frønæring, hva er det?

Soul Rain tilskudd

Det er KRAFT i FRØ 🌱

Frø er begynnelsen til liv.

Hvert næringsstoff, hvert vitamin, hvert mineral komponert i en frukt har vokst ut fra et enkelt frø.

MEN HVORFOR FRØ?

Et frø utgjør en svært liten prosentandel av den totale vekten av et bær, frukt eller en blomst, men de inneholder de mest potente og konsentrerte helsemessige fordelene i sine små pakker.

Et frø inneholder alt en plante trenger for å vokse seg stor. På grunn av dette er de ekstremt næringsrike💥

Grunnlaget for noen av mine favoritt-produkter er FRØENE som har blitt valgt – de er livets genesis.

Du har sikkert blitt anbefalt å spise bær og grønnsaker som beskytter oss mot frie radikaler. Hva mange ikke vet er at den mest kraftfulle delen av disse ingrediensene, hvor alle fordelene kommer fra, er fra frøene! ′′

Spis frøet ′′ og du er bedre næret enn om du spiser de andre delene av planten. Som enhver gartner ville fortalt deg, drikk også rikelig med vann, frø trenger vann!

Økologiske non-gmo-frø er også en god kilde til fiber, sunt monumettet fett, polyumettet fett og mange livsviktige vitaminer, mineraler og antioksidanter.

De inneholder også et høyt spekter av proteiner, essensielle fettsyrer, fosfolipider og kan gjenopprette dna og er stamcellestimulerende.

Hva mer kan man be om?🌱🙈💚🙏🏽

VISSTE du også at frø faktisk kan bidra til å redusere blodsukker, kolesterol og blodtrykk? I tillegg består frø av kraftige fysiologiske biokjemikalier som kan hjelpe kroppen å gjenopprette ubalanser 💚💥

Alle frøene som som er brukt i frønæringen er økologisk og non-gmo, og dermed av høyeste og reneste kvalitet! 🌱🌟💖

 Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar!  
For mine videoer om helse og velvære, gå til min Youtube-kanal! Sørg for å klikke på abonner på kanalen min, det er helt gratis og uforpliktende.
Liker du bloggene mine?
Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!

Det er DIN tur nå!

Legg igjen en kommentar

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email