Kosttilskudd

Mangel på næringsstoffer i maten, giftstoffer og sprøytemidler er faktorer som bryter ned tarmen og kroppen vår.

Faktisk ligger 70 – 80 % av vårt immunforsvar i tarmen og dersom den ikke fungerer som den skal vil heller ikke resten av kroppen fungere!
Et resultat av dette er ofte utmattelse og andre diffuse utfordringer.
En dose frønæring om dagen kan rette opp ubalansene, rense ut giftstoffene og styrke kroppens immunforsvar.


Rain er for deg som er klar for å ta et større ansvar for kroppen og helsen din.

Disse edle dråpene bringer deg i balanse og er et perfekt og enkelt  verktøy for å leve mer naturlig.

HVORFOR FRØ?

De fleste frø utgjør en svært liten prosentandel av den totale vekten av et bær eller en blomst, men de inneholder de mest potente helsemessige fordelene i sine små pakker. Grunnlaget for alle våre produkter er frøene vi har valgt – de er livets genesis.

 

Du har sikkert blitt anbefalt å spise  bær og grønnsaker som beskytter oss mot frie radikaler. Hva mange ikke vet er at den mest kraftfulle delen av disse ingrediensene, hvor alle fordelene kommer fra, er fra frøene!

Rain International tar unike frø i sin naturlige form, og ved hjelp av en spesiell prosess frigjøres essensielle næringsstoffer, hvorav noen bare finnes i frøet. Næringen finner du i den populære SOUL-drikken. Disse næringsstoffene gjør at kroppen blir sunnere, fungerer bedre og forbedrer livets generelle livskvalitet.

KVALITETSPRODUKTER – EKTE LØSNINGER

Rain er IKKE den neste juice-løsningen som det finnes et hav av allerede. Rain bruker ingredienser via en kaldpresset prosess som henter næringsrike oljer og nøringsstoffer av botaniske frø uten å endre deres kjemiske sammensetning.

Produktene er lipofile, noe som betyr at de kan brytes ned med fett og lipider som en del av fordøyelsesprosessen. Våre frø er lett biotilgjengelige.

Vi bruker hver eneste lille del av næringsstoffer fra hvert enkelt frø, og ingenting slipper unna. Denne prosessen bruker alle deler av frøet og er sunnere, og produserer null giftstoffer, som er bra for alle.

Resultatet: kraftige antioksidanter og essensielle fettsyrer som hjelper kroppen til å opprettholde balanse og unngå dagens mest presserende helseproblemer .

Det er DIN tur nå!