Rynker

Rynker er en del av hudens naturlige aldring.

Huden blir tynnere og mister etter hvert noe av sine elastiske egenskaper. På overflaten vises dette som tynnere eller mer grove rynker.

Alle vil oppleve dette i større eller mindre grad, men lys hud med liten pigmentmengde er mest utsatt.

Årsaker

Arvelige forhold spiller en stor rolle. Hudtypen bestemmes av genene våre. Og den lyse huden som ikke har lett for å bli brun, er mest utsatt for rynkedannelse. Men hos alle skjer det en prosess der blodsirkulasjon, og dermed ernæringen til huden, blir dårligere. Dette fører til at hudens tykkelse avtar. Røyking hemmer og ødelegger de fine små blodårene som ernærer huden, og ikke uventet ser en at røykere raskere enn ikke-røykere utvikler rynker. I tillegg til aldring er solstråler den viktigste hud-nedbrytende faktoren. Både UVA- og UVB stråler fra solen lager forandringer i underhuden som over tid fører til at huden blir tynnere. Solstråler er ved siden av tobakksbruk de viktigste ytre årsakene til at rynke-problematikken er økende.

Vi har flere måter å behandle rynker på. Forebygging med gode hudpleieprodukter og høy solfaktor er viktig, men er skaden allerede skjedd kan vi reparere mye av det skadde vevet.

Forskjellige behandlinger som Laser / IPL / YAG, MÖ PDT Lyssystem, PRP, Dermale Fillere, rynkebehandling og aktive medisinske hudpleieprodukter som MÖ Cosmeceuticals har gitt fantastiske resultater. Det beste er en kombinasjonsbehandling satt sammen for å passe din hudtype.

Kontakt oss for informasjon om priser og muligheter. 

Det er DIN tur nå!