Cellulitter

MÖ 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt-programmer inkluderer vann / fett / cellulitt skanning; PDT for sirkulasjon / lymfe / cellulitt; ekstern kolonrensing; og innovative fettreduksjon og vektstyringsteknikker.

Personlige kropps-programmer gir synlige og varige resultater med umiddelbart jevnere hud og langvarig vektreduksjon.

Over halvparten av den norske befolkningen er overvektig, og om lag 1 av 4 voksne er overvektige.

Å være veldig overvektig øker risikoen for å utvikle mange sykdommer. Ofte har visse matvarer fått dårlig rykte når det gjelder vekttap, og folk har en tendens til å kutte ut hele matvaregruppene for å gå raskt ned i vekt. Dette kan redusere stoffskiftet, skape lidelser og ubehag, og kan også forstyrre kroppsfunksjoner som er ansvarlig for appetitt-kontroll, muskel-vedlikehold, fettlagring og hormonproduksjon. Det kan føre til vektøkning på lang sikt, som er den situasjonen man prøver å bekjempe i første omgang!

Et helhetlig personlig program er den beste måten å sikre sunn, permanent vektstyring. Dette er basert på individuelle krav og kombinert med et anbefalt og spesifikt ernærings- og vekttaps-program. Sammen med estetisk fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT) behandling, kan programmet redusere vekten, eliminere giftstoffer og balansere fordøyelsen.

Priser

MÖ 4- trinns vektreduksjon og anti cellulitt-program med kostholdsveiledning.

Pris pr behandling kr 1500,-
(10 behandlinger) kr 12500,

Det er DIN tur nå!