Jobbe med frønæring

JOBBE MED FRØNÆRING?

Bli med sammen med meg og mitt faglig dyktige team og gjør en forskjell for verden.

En person av gangen. En pose frønæring om gangen.

Slik blir du med og jobber  FRØNÆRING i mitt team.

Å jobbe som med frøbasert ernæring  er en jobb med mening. 

I Rain er det frønæringen som kommer aller først. Det er ingen  investeringer for å komme i gang. Du starter bare med din egen frønæring-pakke til eget bruk dersom du vil begynne forsiktig. 

Vil du derimot satse litt mere og lage deg en god ekstra inntekt bør du satse på en av de større pakkene der du får raskere inntjening. 

Alle produktene i de større pakkene er ment for eget forbruk, da får du testet flere produkter og du får en bedre oversikt over varene.

Du skal ikke sitte med varelager, det du handler er til eget bruk og evt smaksprøver! Kundene handler direkte fra din nettbutikk og får varene tilsendt fra lageret på Hønefoss. 

Du trenger ikke sitte med noen risiko for annet enn bedre helse. Her kan du starte din egen business uten å betale husleie for lokaler, sitte med dyre varelager og skyhøye markedskonstnader eller maskiner og utstyr. Du får altså muligheten til å starte din egen business uten å risikere å tape penger eller blakke deg på husleie i dyre lokaler. 

SÅ – ER DU KLAR FOR…

  • å ta et større ansvar for deg og din families velvære og helse og hjelpe andre å gjøre det samme?

  • å jobbe med helt rene, økologiske, naturlige produkter som produseres på etisk vis av et selskap med gode verdier?

  • å få tilgang til gode rabatter på kvalitetsprodukter fra Rain, det finnes mange produkter innenfor frønæringen. 

  • å bygge opp en inntektsstrøm i form av en ekstrainntekt eller å erstatte den inntekten du har i dag?

  •  å jobbe i et entusiastisk team som har sterk fokus på opplæring og utdanning – og bidra til å videreutvikle vårt team i Norge og verden?

Da er Rain og mitt team, Frønæring med Heidi Solberg noe for deg. Jeg har alle verktøyene du trenger for å komme i gang. Du får også tilgang til vår lukkede Facebookgruppe for våre team-medlemmer og vi har egne grupper for ledere. 

Jeg jobber som veileder i frønæring for Rain fordi jeg tror på at renhet og naturen er veien å gå – og jeg tror på visjonen om å endre verden.

OG – ikke minst: jeg har et brennende ønske om å bidra til å skape endring i manges liv –  til det bedre <3 ! 

Fyll inn skjemaet under dersom du vil jeg skal kontakte deg. Fyll også gjerne ut om du har noen helseplager du vil ha hjelp med. 

Viktig! Husk å velge land 

Det er DIN tur nå!