Colorescience

Colorescience ® vil alltid stå for en høyere form for skjønnhe. Produktene bringer sammen hudbeskyttelse, næring og overlegen farge og tekstur i hvert enkelt produkt.

Vi lover deg en bedre type vakker fordi alt-i-ett-kosmetikken og solpleieproduktene våre er en bedre form for formulering.

VÅR FILOSOFI

Vår filosofi er enkel. Vi er på et oppdrag for å lage feilfri sminke som ikke får deg til å gå på akkord med helsen for varig skjønnhet.

Colorescience ®  sikrer at huden din kan se nydelig ut i dag, i morgen og utover. Hvorfor?

Fordi vi vet at livet skjer. Solen skjer. Men du er smart, du vet at Colorescience ® er skjønnhetsmerket som har sminke med solbeskyttelse og hudpleie innebygd. Og det gjør vi virkelig.

Vi er dedikert til å lage luksus som fungerer …for deg.

VÅR FORSKJELL

Vår forskjell ligger i vår forpliktelse til eksepsjonelt sunne formuleringer. Vi henter tvangsmessig luksuriøse mineralpigmenter og aktive hudpleiemidler. Vi bruker bevisst høye konsentrasjoner av våre utmerkede ingredienser. Vi undersøker grundig og kvalitetstester hver formel. Vi oppfant en proprietær raffineringsprosess og sluttresultatet er verdt det. Alt-i-ett-infundert kosmetikk så usedvanlig lett at huden din kan puste fritt.

GI TILBAKE

Sunstoppable har som mål å bedre liv ved å endre solbeskyttelsesvanene til foreldre og barn, noe som gjør det til en daglig nødvendighet for langsiktig helse og sikkerhet. Vi ønsker å forbedre livene, spesielt for neste generasjon, dagens barn og tenåringer, gjennom utdanning og styrking om hvordan og hvorfor UV-beskyttelse er viktig.

SUNN

Colorescience-formulering


SPF 20 eller høyere

Rene, pustende mineraler og glimmer

Antioksidanter, peptider, vitaminer

Trygg for sensitiv og ultrasensitiv hud

 
 

USUNN

Typisk formulering


SPF mindre enn 20

Fargemidler, fyllstoffer, alkohol, talkum

Sterke kjemikalier, mineralolje, duft

Tetter porene og forverrer/forårsaker irritasjon, dermatitt

Det er DIN tur nå!