Thalgo

Skjønnhet fra havet

Hvis du ikke allerede visste det så har Thalgo et helt spesielt forhold til havet og ikke minst algene.

La oss begynne fra starten. I 1964 opprettet visjonæren og doktor i farmasi Dr. Andrè Bouclet merket Thalgo.

Bouclet var lidenskapelig opptatt av havet og mente at havet har en regenererende  effekt på kroppen.

Han utviklet spesielt behandlinger basert på alger og marine ekstrakter beregnet på den medisinske verden og de første thalassoterapisentrene.

Ordet Thalgo ble til av nettopp denne kombinasjonen «Thalasso» og «alge».

 
 

Hvorfor alger?

Jo, for å tåle ekstreme undervannsforhold, utvikler alger en ekstraordinær mengde aktive ingredienser i cellene sine – de samme essensielle ingrediensene som vi mennesker trenger til cellene våre.

På etterspørsel fra hudleger brukte Bouclet sin forskning til å utvikle patentet MMA-filtrat, også kalt mikroniserte marine-alger.

Vanligvis presses alger for å få ut næringsstoffene i cellene, men da følger også alt annet i algen med.

Gjennom Thalgo sitt patent trykkpresses algene for å sprenge celleskallet og etterlater rent pulverisert algefiltrat. Dette gjøres ved å trekke ut cellene i tre ulike alger; 45% Laminaria digitata, (også kalt fingertare) 45% Fucus Vesiculosus (blæretang), og 10% Lithothamnium (korallalge).

I dag er MMA-filtratet sentralt som ingredienser i Thalgo sine produkter og i alle nylanseringer fremover siden 2021.

Hva gjør MMA-filtratet for deg?

Jo, den gir deg essensielle næringsstoffer som huden vår ikke kan produsere selv lenger.

Vi fører produktene fra Thalgo i vår nettbutikk, og vi utfører ansikts og kroppsbehandlinger med Thalgos produkter i vår klinikk. Mer informasjon kommer fortløpende. 

Havet har gitt næring til, og bygget opp under alt primitivt liv siden tidenes morgen. Avansert forskning har gjort menneskeheten i stand til å dra fordel av dette i sine behandlinger for ansikt og kropp. Havets ingredienser har vært brukt til skjønnhet og helse siden oldtiden. 
Siden 1960 har laboratoriet Thalgo Cosmetic, ligget i front når det gjelder forskning på algers virkning. Thalgo bruker 35 spesielle alger i sitt sortiment, og disse er nøye studert og testet for sine virkninger. Den første originale oppfinnelsen Thalgo gjorde på det kosmetiske området, var å male sjøalger om til bitte små partikler. Dette ble siden et verdensomspennende medisinsk patent.

Thalgo er en av de aller største enkeltleverandører til de franske hudpleiesalongene, i tillegg til å eksportere til 85 land rundt omkring i verden. Bortsett fra laboratorieanlegget som ligger i Roquebrune-sur-Argens, 40 km vest for St. Raphael i sør-Frankrike, disponerer nå selskapet bl.a. følgende anlegg: Thalgo La Baule- sjøvannterapi (thalassoterapi) og skjønnhetssenter ved kysten av Bretagne. Villa Thalgo – Badeterapi og skjønnhetsenter nær Eiffeltårnet, midt i hjertet av Paris. I tillegg finnes det Thalgo Thalassoterapi sentre rundt omrkring i verden.

Det er DIN tur nå!