Fet hud og kviser

Fet hud

Fet hud kan behandles. Det viktigste er daglig rens morgen og kveld. I tillegg har kostholdet mye å si for hvordan huden vår blir. Dermafin  setter sammen et helhetlig behandlingsprogram med MÖ PDT System for å bekjempe fet hud. Hvert program tilpasses individuelt  for maksimum resultat.

Pure Solution

Pure Solution er en rensende og balanserende behandling for fet og kombinert hud. Dette programmet bidrar til å balansere hudens PH og oljeproduksjon, stimulerer blodsirkulasjonen for å fjerne og korrigere mindre urenheter, og for å opprettholde og vedlikeholde en balansert hudstruktur.

Dette oppnås ved hjelp av avansert livsstil- og hudanalyse, energimålinger, dyp dermal hudrens, fiberoptisk fotodynamisk terapi (PDT)og stamcelleteknologi.

Pure Solution behandling inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ Cosmeceuticals serien som inneholder stamceller, peptider, mineralr og vitaminer / antioksidanter som er spesialdesignet for å komplimentere programmet med målrettede protokoller og hud-program.

Kviser

Akne (kviser) er en betennelse i talgkjertler i huden, først og fremst lokalisert i ansikt og på øvre del av overkroppen. Årsakene er sammensatt og består av økt talgutskillelse og talg som blokkerer hårkjertler. Talg som blokkerer utløpet fra hår-sekker og talgkjertler kalles komedoner eller hudormer. I huden finnes også noen bakterier som sammen med blokkerte talgkjertler fører til betennelse, det vil si rødfarge og hevelse. Hele denne prosessen påvirkes også av hormoner, og medfødte egenskaper i huden spiller en rolle.

Vi kan inndele akne etter stigende alvorlighetsgrad

 
  • Overflatisk akne preget av hudormer
  • Akne preget av røde og ømme kuler
  • Akne preget av større verkebyller som etterlater skjemmende arr
 

Nesten alle tenåringer opplever å ha kviser i kortere eller lengre perioder. Men noen er mye mer plaget enn andre. De mest alvorlige tilfellene ser vi som regel hos personer i alderen 17-19 år. Menn er hardere rammet enn kvinner. Problemet forsvinner ofte i 25 års alderen.

Hårsekkene har tilknyttede talgkjertler. Når hårsekkene påvirkes av mannlige kjønnshormoner øker talgproduksjonen. Hårsekken utvides på grunn av trangt utløp, og talg og avstøtte celler vil hope seg opp i hårsekken, like under hudoverflaten. Slik dannes hudormer.

Bakterien Propionebacterium acnes finnes normalt på huden og i hårsekker. Denne bakterien har den evnen at den kan bryte ned talget. Dette frigjør en del stoffer som fører til lokal irritasjon og betennelse, og skaper de typiske forandringene.

Akne kan behandles. Vi setter sammen et behandlingsprogram tilpasset deg og din hud, og vi gir kostholdsråd ut ifra forskning og erfaringer. Vi bruker MÖ Cosmeceuticals, MÖ PDT lysbehandling med mere. 

 

For før og etterbilder, ta kontakt da det ikke lenger er lov å legge ut før-og etterbilder på nettet!

Priser på Pure Solution

Pure Solution fet og kombinasjons hud (60-90 min)
Pris fra kr 2049,-
(Pakke på tre behandlinger kr 4990,-)

Priser på Acne Combat

Acne Combat

Behandling ved fet hud og overaktive talgkjertler (60-90 min).
Pris fra kr 2049,-
(Pakke på tre behandlinger kr 4990,- )

Tillegg etter behov og etter avtale. 

Det er DIN tur nå!