Rosacea og sprukne blodkar

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i huden i ansiktet, særlig sentralt i ansiktet. Tilstanden debuterer ofte med anfallsvis rødming (flushing), episoder som kan vare cirka fem minutter. Etterhvert kan huden i pannen og over nese og kinn bli mer vedvarende rød og eventuelt noe hoven. Det er ikke uvanlig å se utvidede blodkar i huden. En del av pasientene får også små kviser i det røde området, men man får ikke hudormer (komedoner) slik som ved akne. Huden på øyelokkene er ofte rød og irritert, mens området rundt øyne og munn sjelden er angrepet.

Rosacea

Hudforandringene kommer ofte i utbrudd, som kan utløses av kraftig sollys og enkelte ganger av varm mat og drikke, sterkt krydder og alkohol. Mange er bare lett angrepet og trenger ikke behandling, mens andre med mild til moderat alvorlighetsgrad holder sykdommen i sjakk med medisiner.

Rosacea oppstår typisk i 30-50 års alderen. Kvinner rammes noe oftere enn menn. To til fem prosent av befolkningen utvikler rosacea.

Vi kan behandle Rosacea med flere typer behandlinger og kremene fra MÖ Cosmeceuticals. Kom innom og ta en prat så kan vi bli enige om en behandlingsplan.

Sprukne blodkar

Har du sprukne blodårer i ansiktet eller på kroppen du ønsker å bli kvitt?

Ta kontakt så ser vi hva som passer best å behandle akkurat din hud med. Vi kan bruke MÖ TVR, Laser / IPL, MÖ Cosmeceuticals (medisinske hudpleie, PRP (Vampyrbehandling) eller MÖ PDT Lyssystem.

Vi setter sammen en løsning som passer for deg, og ved hjelp av flere behandlinger og gode råd om hudpleie kan du oppnå fantastiske resultater.

Det er DIN tur nå!